Inspirationsmagasin Stila 2019

Page 1

INSPIRATIONSMAGASIN Find dine nye gardiner

Sådan bor vi! Mød Tomas Villum & Maria Montell i deres hjem. Se side 16

Trend: New Bohemian Tema: Indret dit hjem med årets farve!


Enriching life in your home, your way. Decorating a window is so much more than simply putting up blinds or curtains, It’s about making a home and creating your life within it. Tailored to your light, sound and privacy requirements, your space becomes the personal sanctuary you want it to be. We know it’s not a blackout blind, it’s feeling rested for the day ahead. Instead of a curtain, it’s the fitting frame to your chatty dinner party. Wooden blinds are the privacy to dance around your front room. Your choices allow you to live your life the way you want to. Together, we’ll make your home the perfect place to be.

2 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


16

4

8

26

Indhold

32

Duo Roller ..................................................................................... 4 Gode råd fra designeren...........................................................6 Guide: En hurtig guide til nye gardiner...............................7 Rullegardiner.................................................................................8 Inspiration: børneværelset.....................................................10 Lamelgardiner............................................................................. 12 Boligreportage: Villum og Montell .................................... 16 Elektriske gardiner.................................................................... 24 Plissé- og Dupli gardiner........................................................ 26 Persienner....................................................................................30 Træpersienner............................................................................ 32 Trend: New Bohemian.............................................................34 Butterfly gardiner...................................................................... 36 Tema: Indret med årets farve! ............................................. 38

3


DUO ROLLER

Duo Roller Dessin 32061 fra kr. 2.741 (60x100 cm)

Duo Rolleren er Stilas svar på et luksus rullegardin. Denne specielle form for solafskærmning har to lag stof med skiftevis transparente og ikke-transparente striber, som giver dig rig mulighed for at regulere lysindfaldet helt efter behov. Duo Rollerens 3 tilstande • Åbent: Frit udsyn og maksimalt lysindfald. • Halvåbent: Et blødt og filtreret lysindfald. • Lukket: Maksimalt privatliv og minimalt lysindfald. Med Duo Rolleren har du for alvor mulighed for at lege med lyset gennem vinduerne. De skiftevis transparente og ikke-transparente striber giver et flot og fængende bidrag til indretningen, som vil give dig et nyt syn på, hvad lys og gardiner kan udrette i fællesskab.

Duo Rolleren er lige så velegnet til soveværelset som til stuen, da Duo Rollers fås med mørklæggende stoffer.

4 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


DUO ROLLER

Duo Roller Dessin 32065 fra kr. 2.441 (60x100 cm)

Gode nyheder! Vores nye Duo Roller bl.a.

kollektion en

indeholder

række

farvede

dessiner, der er særligt udvalgt til

at

komplementere

de

skandinaviske hjem. Når solen rammer

stoffet,

lyser

farven

op, og du får det fineste bløde lysindfald.

5


GODE RÅD FRA DESIGNEREN Hvad er ét af de vigtigste elementer i godt design? Linjerne! Et godt indrettet hjem er der, hvor linjerne bindes afbalanceret sammen og skaber den eftertragtede ro i øjet. Duo Rolleren støtter op om de linjer, der i forvejen er i rummet og kan være med til at fuldende indretningen. Selvom

Duo

Rolleren

ofte

sættes

i

forbindelse med en mere nutidig, moderne

Noget helt anderledes

indretning,

sagtens

Hvis der findes en jantelov for

kombineres med hyggelige og autentiske

gardiner, så har Duo Rolleren i

indretningselementer med charme og patina.

hvert fald glemt at kigge i den.

kan

den

også

Byd velkommen til gardinet for den stilbevidste indretter, som ikke har noget imod, at rummet får lidt attitude. Med sin flotte dobbeltlagseffekt vil Duo Rolleren gerne ses - og det bliver den!

Gratis opmåling Husk at du altid kan få et gratis og helt uforpligtende tilbud på dine nye gardiner. Besøg Stila.dk og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan finde de perfekte gardiner, som klæder dine rum og opfylder dine praktiske behov!

Duo Roller Dessin 32016 fra kr. 2.441 (60x100 cm)

6 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


EN HURTIG GUIDE TIL NYE GARDINER Valgene er mange og udbuddet

Duo Rollers

Rullegardiner

stort, når der skal vælges nye

En videreudvikling af rullegardinet, som giver et mere fleksibelt, let og legende lysindfald gennem vinduet.

Det klassiske gardin til de danske vinduer, der giver mulighed for masser af farve og prints.

Side 4

Side 8

gardiner. Her har vi lavet dig en ultra hurtig guide til vores udvalg af skræddersyede gardinløsninger.

Lamelgardiner

Plisségardiner

Dupli gardiner

Populært valg til store vinduer og buede karnarpper, der samtidig lader dig regulere lysindfaldet efter behov.

Populært for dets høje fleksibilitet og mulighed for fri placcering i vinduet. Findes i mange farver og mønstre.

Luksus-udgaven af plisségardinet, der giver bl.a. akustikfordele, energibesparelse og bedre indeklima.

Side 12

Side 26

Side 27

Persienner

Træpersienner

Butterfly gardiner

Velegnet til både små og store vinduer. De flotte aluminiumslameller kommer i et stort udvalg af farver.

En bæredygtig og naturlig udgave af persiennen. De rå eller lakerede lameller passer ind i de fleste hjem.

En helt unik kombination af plissé og persienne, der lader dig vælge det bedste fra begge verdener.

Side 30

Side 32

Side 36 7


Rullegardin Dessin 70219 fra kr. 1.368 (80x100 cm)

RULLEGARDINER Stilfulde, praktiske og velegnede til næsten alle vinduer. Rullegardiner har været én af danskernes favoritter i årevis. Hvadend det drejer sig om små eller store vinduer, ovenlys eller dreje-kip vinduer findes der altid en smuk og funktionel løsning med rullegardiner.

8 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY

Med Stilas rullegardiner har du for alvor mulighed for at gøre vinduerne til centrale elementer i indretningen. Valgfrie accessories og designdetaljer samt de mange funktionelle fordele gør, at rullegardiner ofte er det foretrukne valg. Find dine nye rullegardiner blandt vores mørklæggende og lystransmitterende stoffer.


RULLEGARDINER

FRA PLASTIKFLASKE TIL RULLEGARDIN Kan man lave gardiner af plastikflasker? Det kan vi. Vores bæredygtige rullegardiner er produceret udelukkende af bortkastede plastikflasker, der er indsamlet i naturen. Gardinerne er certificerede både vugge-til-vugge og Greenguard Gold, som betyder at de udelukkende er produceret af materiale, der indgår i et gentagende kredsløb til gavn for mennesker og miljø.

Et rullegardin til ethvert rum I vores kollektion af rullegardiner findes der stoffer med kvaliteter såsom varmerefleksion, smudsafvisning, fugtafvisning og flammehæmning. Rullegardin (genanvendt) Dessin 70318 fra kr. 953 (80x100 cm)

Betjening Kædetræk

er

den

mest

populære

betjeningsform og er særligt anvendelig til store gardiner, mens fjederbetjening er praktisk, når du ikke ønsker kæder hængende ved gardinet. Med elektriske rullegardiner får du den absolut mest komfortable løsning til din bolig.

Vidste du...? Du kan betjene dine elektriske gardiner fra din smartphone? Se mere på s. 24

Rullegardin Dessin 70048 fra kr. 1.368 (80x100 cm)

9


BØRNEVÆRELSET Børneværelset er barnets domicil. Det er her dine børn udfolder sig kreativt, leger og fantaserer, men også her de trækker sig tilbage for at få ro, slappe af og sove. Derfor skal børneværelset være inspirerende og stimulerende, men samtidig funktionelt og praktisk. I Stilas kollektioner findes der masser af løsninger specielt udviklet til børn og deres vaner. Farverige og mønstrede stoffer, der skærper fantasien, smudsafvisende tekstiler så fedtede fingre ikke

Rullegardin Dessin 70137 fra kr. 777 (80x100 cm)

laver mærker, samt brandsikre kvaliteter, så vi alle kan sove trygt.

Rullegardin Dessin 70196 fra kr. 823 (80x100 cm)

Børnesikring - altid Stila gardiner er alle produceret i henhold til EU standarden for børnesikkerhed og minimerer derfor risikoen for ulykker med gardiner til et absolut minimum. Med Stilas Cordless systemer eller motorisering kan du også helt undgå snore/kæder til dine gardiner og gøre betjeningen børnesikker og praktisk.

10 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


I N S P I R AT I O N : B Ø R N E VÆ R E L S E T

Rullegardin Dessin 70212 fra kr. 953 (80x100 cm)

Indret med yndlingsfarverne Med masser af forskellige farver og mønstre er vores rullegardiner et populært valg til børneværelset. Foruden det visuelle udtryk er der også en lang række funktionelle fordele at hente. Mørklægning, varmereflektering af solens stråler og antibakterielle stoffer er bare nogle af dem.

11

Rullegardin Dessin 70209 fra kr. 953 (80x100 cm)


Lamelgardin Dessin 15237 fra kr. 1.525 (100x100 cm)

12 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


L A M E LG A R D I N E R

Lamelgardin Dessin 15222 fra kr. 1.197 (100x100 cm)

LAMELGARDINER Vores nyeste lamelkollektion er designet til at tilbyde en løsning til enhver smag og ethvert budget. Kollektionen spænder over smukke basis stoffer såvel som særlige strukturerede stoffer, der bidrager til et flot og holistisk udtryk i hjemmet. Justér dit lysindfald Lamelgardiner har den fordel, at de nemt og bekvemt kan justere lysindfaldet ved blot et lille kip. Når lamellerne vendes, skabes der den perfekte balance mellem dagslys og privatliv.

Perfekt til store vinduer Har du store vinduespartier, buede kanarpper eller er du bare glad for de lange slanke linjer? Så kan lamelgardiner måske være løsningen for dig. Lamelgardiner tager sig særligt godt ud i store rum, og med de funktionelle muligheder,

såsom

varmerefleksion,

antibakteriel

coating og smudsafvisning, findes der altid et match til dine behov.

13


FRA VINDUE TIL VINDUE Lamelgardiner er én af de gardintyper, som er allermest fleksibel ift. forskellige vinduesformer. Uanset, om du har karnapper, skrå eller flere vinduer i forskellige størrelser ved siden af hinanden, så kan vi sammen finde en løsning, der opfylder dine behov.

Også mørklægning Selvom lamelgardiner måske ikke er det første, der falder én ind, når man siger "mørklægning", så kan de faktisk mørklægge rummet ganske meget. Med et udvalg af mørklæggende stoffer i vores lamelgardin kollektion skulle mulighederne være til stede for, at du kan finde din favorit.

Vælg lamelgardiner i en slående farve eller med en tydelig struktur og skab mere kontrast i dit interiør.

Lamelgardin Dessin 15230 fra kr. 1.039 (100x100 cm)

14 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


L A M E LG A R D I N E R

De flotte slanke lameller passer perfekt til varme tekstiler, velour og metaller.

Lamelgardin Dessin 15242 fra kr. 1.585 (100x100 cm)

TREND FARVER Lamelgardiner er ikke kun praktiske og nemme at holde rene - de giver en flot effekt i rummet. Lamellerne fås i forskellige trend farver, strukturer og gennemsigtigheder. Senest har vi tilføjet 4 flotte trend farver til vores lamelkollektion.

Udvælg din favorit på Stila.dk 15


VILLUM & MONTELL

FAMILIELIV, INDRETNING & GARDINER

Regnen slår let på forruden, som vi når til svinget på landevejen i Nordsjælland, hvor det store stråtækte husmandssted gemmer sig bag nogle meter busket pilehæk. I indkørslen mødes vi af Tomas, som i samme øjeblik træder ud af sin Land Rover med en kaffekop i hånden. Han er tydeligt afslappet i situationen og vant til

mennesker omkring sig. Med et solidt smil og et fast håndtryk inviteres vi til at træde gennem den solide trædør, der leder ind i parrets sortmalede træhus. Huset står forrest på en stor bakket grund, hvor man både finder en stor dam, en hestefold og en schweizerhytte.

Som vi træder ind i entréen, mødes vi af den velkommende gøen fra parrets Tibetanske Terrier, Fine. Entréen er udført i en gennemgående rustik

stilart,

komplet

med

murstensfliser

i

sildebensformation, hvidmalede vægpaneler, og mørkebrunt mønstret tapet fra ingen ringere end Ralph Lauren. Midt for står to mørke træstole drejet ind mod et lille sidebord med grøn marmor top. Den forbipasserende sol skinner gennem et vindue på førstesalen, der gennem de fritlagt træbjælker, lyser hele entréen op. Mens vi venter på at Maria skal slutte sig til os, forbereder Tomas kaffe, der serveres i musselmalet Royal Copenhagen kopper, som synes at passe perfekt til stemningen i det stråtækte hus. Kaffen serveres ved et stort træbord midt i underetagen, der herudover byder på bl.a. et stort køkkenalrum, stuer en suite, et lille kontor og et komplet marmorbadeværelse, der næsten får Frederikskirken til at se sparsommelig ud. Ned ad trappen bag os kommer Maria, der med en energisk stilhed, slutter sig til os ved spisebordet, hvorefter vi falder i snak om familieliv, indretning, og gardiner.

16 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY

....


B O L I G R E P O R TAG E

Vi kan generelt godt lide farver – og jeg tror at lige prÌcis hvide gardiner aldrig er noget vi für.

17


Familieliv ”Os bekendt har I været sammen i lige godt 16 år. Hvordan balancerer I jeres familieliv, karrierer

og

ikke

mindst

hinanden

i

hverdagen? Har I fundet den magiske opskrift?” M: Det har vi overhovedet ikke. Vi kan godt mærke at når der er travlt med tre børn og hundehvalpe, så tænker jeg på hvordan vi overhovedet får det til at lykkes, men det gør vi jo. Det er vi jo nødt til. T: Vi har tidligere boet i et andet hus, hvor vi samtidig havde to sommerhuse, og når jeg tænker tilbage på det liv, så tænker jeg ”hold da kæft, godt vi ikke er dér længere”. I dag har vi kun det her sted. Ét stort hus 18 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


B O L I G R E P O R TAG E

på landet der kan det hele, med god plads til børnene.

løn for det. Noget andet er, at de avler flere koncerter ved synlighed og tilstedeværelse. Så de 4 jobs er jo

Men sådan en weekend som denne, så har Maria jo

lige pludselig 12 jobs, eller 16 jobs. Det er måske 3

sunget både fredag, lørdag og søndag, og så er det jo

måneders løn.

klart at mor er væk, men omvendt så har jeg ligeledes haft tre uger, hvor jeg har været væk næsten hver

”Siger I nogensinde nej til forpligtelser?”

aften. Gudske lov er det dog ikke altid sådan. T: Maria er bedre til at sige nej, end jeg er. Hun har M: Tomas har lige været på ski i en uge med børnene,

altid været meget tro overfor kun at lave ting, der

hvor jeg måtte blive hjemme, fordi jeg havde fået

relaterer sig til musik. Naturligvis deltager vi også i

nogle koncerter, som jeg ikke kunne sige nej til, men

andre ting, men overordnet set, så synes jeg at Maria

det er jo sådan det er. Det er det jeg lever af. Så jeg

altid prøver at lave noget der har bare én eller anden

blev hjemme og passede hvalpene. Så på den måde

relation til musik.

er vi jo ikke bedre stillede, end at vi må tage de jobs der kommer, og vi vidste jo ikke, da vi bestilte ferien

M: Eks. har jeg sagt nej til ”Kender du typen” ca. 8

for 10 måneder siden, at Maria ville få koncerter nu.

gange. Men til sidst, så ringer folk jo ikke længere, og

Én ting er jo, at man spiller 4 koncerter, og får noget

så tænker jeg – ”åh nej, nu må jeg nok hellere sige ja.” 19


Indretning ”Hvordan kan det være at I faldt for netop dette hus?”

så jeg har faktisk købt et hus jeg allerede kendte. Dengang festede vi ude i dét der hed ”den nye stue”,

T: Én af grundene til, at vi flyttede herud, var jo, at

da det var en tilbygning til huset.

vi kunne få et større hus for pengene. Og så har vi jo rådyr og gæs i haven. Det er fantastisk. Foruden

T: Siden vi købte huset, er der dog sket meget. Bl.a.

overetagen mangler vi jo både lamper og fodpaneler,

har vi væltet en masse vægge for at åbne køkkenet op

så vi er langtfra færdige.

og skabe en mere luftig underetage, men vi har faktisk også hævet loftet. Eller rettere ”lofterne”, for man

M: Jeg kom faktisk i det her hus da jeg var 14, 15, 16 år.

havde gennem tiden lagt 4 lofter ovenpå hinanden,

Dem der boede her havde 3 drenge, som jeg kendte,

indtil loftet blev helt lavt. Så for en bygning af denne type er vi faktisk endt med at have rigtig høje lofter.”

20 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


B O L I G R E P O R TAG E

”Hvad siger jeres indretning om jer som familie?”

M: De skulle i hvert fald ikke være ens. Vi er i forvejen meget tematiske i vores hjem, så eksempelvis skulle

M: Altså vi indretter lidt i temaer herhjemme. Vi vil ikke

de jo passe til Ralph Lauren tapetet i entréen, mens de

så gerne have, at det hele er ens, og at man ikke kan

i stuen passer sammen med de grøntmalede bjælker

skille rummene fra hinanden. Og så tror jeg bare, at vi

og døre.

har så mange fede idéer, som vi gerne vil føre ud i livet. Huset er faktisk født med grønne døre og bjælker, så på en måde tror jeg, at vi ubevidst har respekteret netop denne farve i vores indretning. T: Køkkenet er nyt og passer

T: Vi kan generelt godt lide

Gardinerne er et fantastisk prik over i’et, som alt for mange glemmer.

helt sikkert ind i vores idé om,

farver – og jeg tror at lige præcis hvide gardiner aldrig er noget vi får. I gangen lå vi og svingede lidt mellem en lys og en mørk tone, men vi

endte

med

at

matche

tonen i gardinet til den lyse tone i mønstret i tapetet.

hvad vores hjem er. Det er her vi har samværet med

Gardinerne er et fantastisk prik over i’et, som alt for

børnene.

mange mennesker glemmer, og det er ikke noget jeg

Gardiner

bare siger fordi du sidder her. Jeg mener det. Vi har mange vinduer og det kan jo hurtigt blive til mange

”I har jo valgt nogle spændende farver til jeres

penge, men hold kæft hvor er det godt givet ud. Det

gardiner. Hvordan var hele processen med at få

er helt vildt. På højde med nogle lækre sofaer.

udvalgt de rigtige stoffer?”

21


SE FILMEN: MAGISKE GARDINER Tomas Villum er aktuel i kampagnefilmen "Magiske Gardiner" sammen med sine tre børn. I filmen ser vi Tomas forsøge at overbevise sin yngste datter Lilly til, at hun kan styre deres nye elektriske gardiner ved hjælp af tankens kraft. Selvom vi er kommet langt med teknologien til vores gardiner, er de dog ikke styret af

T: Når gardinerne er oppe, som de er ofte om dagen,

tankens kraft, men i stedet vores Tahoma®

tænker man måske ikke over gardinerne, men når der

app-styring fra Somfy.

er gang i pejsen, et par gæster, vin på bordet, så er det hyggeligt, at gardinerne er lukket lidt ned, så man får den der indendørs-hygge-stemning. ”Vi har hørt en fugl synge om, at gardinerne også var ret populære til din fødselsdag, Maria?” M: Ja det var sådan, at på et tidspunkt, så var der lige rigeligt sjov og ballade med de der gardiner. T: Ja det er virkelig sjovt at have. De fleste mænd praler jo hurtigt med, at nu har de fået ny bil, og straks skal man ud at sparke dæk og sådan noget. Men altså vi har fået nye gardiner, og de er elektriske og på wifi – og det var det helt store samtaleemne til Marias fødselsdag. Og så kom fødselsdagen jo så sekundært. Læs hele interviewet på stila.dk/villum-montell

Hele processen har jo bare været til et 13-tal med pil opad hele vejen igennem. Se filmen på stila.dk/magiske-gardiner 22 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


DISSE GARDINER HAR TOMAS & MARIA

1.

Plisségardiner Disse smukke plisserede gardiner præger det meste af Tomas & Marias hjem i Nordsjælland. Med en pallette af grønne & taupe toner, understøtter gardinerne den rustikke og rige indretning hos familien. S. 26 2.

3.

4.

5.

1. Dessin 40012 | 2. Dessin 40073 | 3. Dessin 40009 | 4. Dessin 40035 | 5. Dessin 40062

6.

Rullegardiner Det klassiske gardin til de danske vinduer. Hos Maria og Tomas mørklægger de mint-grønne gardiner børneværelserne, så familiens 3 børn kan sove om natten. S. 8 6. Dessin 70224

23


Dupli gardin Dessin 50056 fra 1.197 kr. (60x80 cm)

ELEKTRISKE GARDINER Når du vælger elektriske Stila gardiner, medfølger som standard en lille fjernbetjening, men du har altid mulighed for at vælge mellem flere former for betjening. Vil du have endnu mere blær, eller vil du tage skridtet mod det intelligente hjem, bør du overveje at styre dine gardiner med app.

Fjernbetjening ✔ Åbn/luk alle dine gardiner med et tryk på en knap. ✔ Ekstra børnesikker løsning uden kæder eller snore. ✔ Personlig indstilling for favorit position. ✔ Forlænget levetid på dine gardiner. App-styring bliver muligt ved installation af en lille styreboks, der tilkobles dit wifi. Boksen sender herefter signalet fra din telefon til dine gardiner.

App-styring ✔ Alle fordele ved fjernbetjening. ✔ Betjening fra din PC*, smartphone og tablet. ✔ Betjen dine gardiner fra hvorend du befinder dig. ✔ Indstilling af tidsstyring & programmering af scenarier. ✔ Mulighed for tilkobling af automatiske sensorer. ✔ Stemmestyring via Amazon Alexa & Google Assistant.* ✔ Mulighed for tilknytning af bl.a. belysning fra Philips, vinduer fra VELUX & opvarmning fra Danfoss.*

Rullegardin Dessin 70196 fra 823 kr. (80x100 cm)

*Afhængig af app-styringsmodel

App-styring Vejl. kr. 1.295,- el. kr. 2.599,alt efter model (ekskl. gardiner) 24 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


ELEKTRISKE GARDINER & APP-STYRING

APP-STYRING App-styring giver dig friheden til at styre dine gardiner fra hvorend du befinder dig, og samtidig indstille tidsstyring til at få det meste ud af dine gardiner. Du kan også instille dine gardiner til at køre op eller ned i bestemte scenarier - eksempelvis når solen står lavt på himmelen, eller du er taget på ferie.

23:00

8:00

godnat

GODMORGEN!

Gardinerne mørklægger soveværelset.

Gardiner i soveværelset hjælper dig op.

20:00

8:30 sulten? Gardiner i køkkenet lukker solen ind.

13:00 solen skinner Gardinerne fjerner den skarpe sol.

17:00

tid til afslapning Gardinerne giver dig privatliv i stuen.

solen går ned Gardinerne lukker de sidste stråler ind.

Vidste du...? Gardiner er én af de bedste former for tyverisikring. Med app-styring kan du indstille automatisk tidsstyring af gardinerne og simulere aktivitet i hjemmet, når du ikke er hjemme.

25


PLISSÉGARDINER De fleste kender plisségardinet som det siksakkede stof, der trækkes ned fra toppen af vindueskarmen. I virkeligheden kan plisségardinet meget mere end det. Om du har runde, skæve eller skrå vinduer, om det skal betjenes manuelt eller elektrisk, så har vi en løsning. Plisségardiner ✔ Ultra fleksibelt gardin. ✔ Passer til næsten alle vinduesformer. ✔ Fås i modeller der kan placeres frit i vinduesrammen. ✔ Stort udvalg af stoffer i forskellig gennemsigtighed. ✔ Kvaliteter såsom varmereflekstion & smudsafvisning. ✔ Betjening via enten snor, greb, eller kæde. ✔ Mulighed for motorstyring. Plisségardin Dessin 40080 fra kr. 1.168 (60x80 cm)

Farveglade gardiner Trænger du til nogle kraftfulde farver i dit hjem? Vores plisségardiner fås i et stort udvalg af flotte farver og smukke prints. Farverne gør sig ekstra godt til et plisségardin, da lyset og de vandrette linjer giver dem ekstra liv. Plisségardin Dessin 40015 fra kr. 992 (60x80 cm)

26 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


PLISSÉ- OG DUPLI GARDINER

DUPLI GARDINER Dupli gardin (64 mm) Dessin 50006 fra kr. 2.312 (60x80 cm)

Luksus-udgaven af plisségardinet til dig, som vil have endnu flere æstetiske og funktionelle fordele i og fra vinduerne. Varmeisolering, akustikfordele, maksimal mørklægning eller smukkere lysindfald er bare nogle af de punkter, hvorpå Dupli gardinerne udmærker sig. Dupli gardiner ✔ Alle fordele ved plisségardiner. ✔ Ultra blødt dobbelt filtreret lysindfald. ✔ Akustikforbedrende. ✔ Enegimærkning op til A++. ✔ Energibesparelse op til 30%. ✔ Stabiliserer temperatur og indeklima. ✔ Stort udvalg af stoffer i forskellig kvalitet og struktur. ✔ Mulighed for ultimativ mørklægning på hele 99%. ✔ Stoffer af 100% genanvendt materiale.

Energibesparelse med Dupli gardiner Dupli gardinets lommer skaber et lag af stillestående luft, der er med til at reducere varmetabet fra vinduerne. I vores kollektion af Dupli gardiner er det enkelte stofs isolering angivet efter EU’s energimærkning med følgende forventede energibesparelse: A++: 25% – 30% energibesparelse A+: 20% – 25% energibesparelse A: 15% – 20% energibesparelse B: 10% – 15% energibesprelse Hvor stor besparelsen er, afhænger dog naturligvis mest af brugen. Er man eksempelvis god til at have gardinet trukket ned, når rummet er forladt, spares der mere, end hvis vinduet er blottet. Derfor kan automatisk motorisering anbefales.

27


Dupli gardin Dessin 50097 fra kr. 1.197 (60x80 cm)

28 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


PLISSÉ & DUPLI GARDINER

Bedre akustik med Dupli Har du problemer med akustikken i fx store rum, er Dupli gardinet også ideelt. Det absorberer, afhængigt af typen, ligeledes op til 55% af rumklangen og giver bedre akustik.

Bedre indeklima Foruden at have en isolerende effekt om vinteren, har Dupli gardinet ligeledes en kølende effekt om sommeren. Afhængigt af typen, reflekteres op til 77% af solens stråler i Dupli gardinet, og rummet holder således en sval og behagelig temperatur.

Mindre CO2 Varmeudgifter og CO2-udledning går hånd i hånd. Vil du reducere din egen CO2-udledning er Dupli gardinet et godt sted at starte.

Dupli gardin (64 mm) Dessin 50055 fra kr. 2.438 (60x80 cm)

FUNKTIONELLE GARDINER Flere gennemsigtigheder I de mørke tider har vi brug for så meget lys som muligt uden det generende skær. Vores lystransmitterende plisséog Dupli gardiner blødgør og filtrerer lyset effektivt, så du på en behagelig måde får glæden af masser af dagslys og tilmed et smukt udtryk.

Ultimativ mørklægning Dupli gardinet er det absolut bedste gardin til at skabe ultimativ mørklægning. Sammen med vores patenterede mørklægningssystem, LightBlock®, blokerer Dupli gardinet lysets gennemtrængning med hele 99%.

Fri parkering Både vores plissé- og Dupli gardiner fås med den populære mulighed, fri parkering, hvor gardinet kan placeres lige præcis hvor du ønsker det i vinduet. 29


Persienne (25 mm) Dessin 55594 fra kr. 1.337 (60x100 cm)

giv dine vinduer et storslĂĽet udtryk med smalle lameller. 30 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


PERSIENNER

PERSIENNER I 1949 producerede vi vores aller første persienne, som lige siden har været en vigtigt del af vores sortiment. I vores nuværende kollektion af alupersienner har vi nøje udvalgt farver, nuancer og prints i tråd med de nyeste trends indenfor boligindretning.

Trendy farver Selvom persiennen blev opfundet i Venedig i slutningen af 1800-tallet, så har den gamle klassiker stadig nyt at byde på. I Stilas kollektion giver det sig bl.a. udtryk i nye farver, prints, accessories og designs, som løfter persiennen op i en helt ny liga til indretningen.

Velegnede til vådrum Vores persienner er fugtafvisende og er derfor særdeles velegnede til vådrum såsom badeværelset og køkkenet.

Vidste du...? Alle vores persienner er produceret af 98% genanvendt aluminium, hvilket er 92% mindre energikrævende end at udvinde nyt. Ved at omsmelte allerede udvundet aluminium sparer vi nemlig naturen for en masse CO2 udledning i forbindelse med udvindingen, samtidig med at der spares på planetens ressourcer.

31


TRÆPERSIENNER En træpersienne er ideel til at skabe en varm og hjemmelig atmosfære. I vores koilektion af træpersienner finder du både naturlige, rå og polerede trælameller med skandinavisk charme.

Altid ægte træ Tænker du over hvor træet kommer fra? Eller hvor hurtigt det vokser? Det gør vi. Vores kollektion af træpersienner er udelukkende sammensat af ægte træsorter og er samtidig fri af langsomt voksende træsorter. I stedet indeholder kollektionen bæredygtige træsorter såsom bambus.

Træpersienne Dessin 55705 fra kr. 1.482 (60x100 cm)

Beklæd dine gulv-til-loft vinduer med brede træpersienner i en kontrastfuld farve, og få endnu mere dybde i din indretning.

32 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


TRÆPERSIENNER

Træpersienne Dessin 55723 fra kr. 2.356 (60x100 cm)

Træpersienner er et glimrende produkt til at skabe ro i soveværelset.

NATURLIGE STRUKTURER Vores kollektion af træpersienner indeholder et udvalg af naturligt strukturerede og glatte lakerede lameller. De strukturerede lameller er udelukkende behandlet med en mat lak, der fremhæver de naturlige elementer i træet. 2. 1.

3.

4.

1. Dessin 55763 | 2. Dessin 55762 | 3. Dessin 55744 | 4. Dessin 55756 33


Dupli gardin 64 mm Dessin 50122 fra kr. 2.438 (60x80 cm)

NEW BOHEMIAN Er du vild med eksotiske prints og orientalskinspireret indretning? Så er boheme-stilen sikkert noget for dig! Med boheme-stilen behøver din indretning hverken at være simpel eller minimalistisk. Du kan blande flere forskellige stilarter og farver uden problem. Excentriske og naturlige elementer, råt materialevalg og varme farver er alle ingredienser i den perfekte boheme-stil.

TREND FARVER Med boheme-stilen kan du slå dig løs med både farve og form. Varme og modige farver som okkergul, vintage rosa, olivengrøn og mørk taupe passer perfekt til denne stil.

Rullegardiner Dessin 70114 fra kr. 953 (80x100 cm)

34 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


TREND: NEW BOHEMIAN

Duo Roller med kassette Dessin 32028 fra kr. 2.980 (60x100 cm)


BUTTERFLY GARDINER Butterfly er et nyt og innovativ type gardin, som du kun finder hos din Stila-forhandler. Butterfly gardinet, der er inspireret af sommerfuglenes vinger, er en helt særlig alsidig løsning, der kombinerer funktionaliteterne fra den klassiske persienne med plisségardinets særlige udtryk.

Persienne eller plissé? Læg mærke til hvordan de foldede lameller i Butterflygardinet ligner en persienne, men når de åbner sig op, ligner en plissé. Butterfly er tilgængeligt i en naturlig farvepalette med 18 forskellige toner af hvid, beige, grå, brun og sort, samt 7 dessiner i læder-look.

Ét gardin med 3 udtryk Med butterfly gardinet får du både persienne og plisségardin i ét. I lukket tilstand ligner den plisséen og lukker af for lysspalter mellem lamellerne. I åben tilstand ligner den mere en persienne og skaber dermed et mere fleksibelt lysindfald end f.eks. plisséen.

1

2

LUKKET

ÅBENT HALV-ÅBENT

36 I

3

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


B U T T E F LY G A R D I N E R

Butterfly Dessin 55802 fra kr. 1.976 (60x100 cm)

HELT UNIKT FRA STILA Én af vores favoritter

Butterfly Dessin 55809 fra kr. 1.976 (60x100 cm)

Butterfly gardinet er med sin bløde profil og afrundede former en af vores klare favoritter. I vores øjne har Butterfly gardinet den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik.

Unikt fra Stila Hos Stila er vi glade for at kunne præsentere Butterfly gardinet, som

de

eneste

i

Danmark.

Butterfly gardinet har med sin unikke transformationseffekt og sit eksklusive æstetiske udtryk allerede vundet ind i manges hjerter – inklusiv vores egne.

37


INDRET MED

ÅRETS FARVE Hvert år udvælger den verdens-omspændende farvevirksomhed, Pantone, årets farve på baggrund af det kommende års trends indenfor bl.a. mode og bolig.

Årets farve hos Stila

Find din favorit

Selvom årets farve først blev afsløret i

Årets farve er en animerende og livs-

januar, eksisterede den allerede i flere af

bekræftende koral farve med gyldne

vores kollektioner. Dette skyldes at vores

undertoner, der giver nyt liv og energi til

helt eget team af trend forskere er med til

din indretning. Farven underbygges af

at designe vores kollektioner.

kølige flader og hvide baggrunde.

Rullegardin Dessin 70200 fra kr. 823 (80x100 cm)

Persienne (25 mm) Dessin 55608 cm) fra kr. 1.641 (60x100

Kies een voering in een opvallende contrasterende kleur.

38 I

E N R I C H I N G L I F E I N YO U R H O M E YO U R WAY


T E M A : Ă… R E T S FA R V E

Rullegardin Dessin 70200 fra kr. 823 (80x100 cm)

Rullegardin Dessin 70114 fra kr. 823 (80x100 cm)

39


Enriching life in your home, your way. Decorating a window is so much more than simply putting up blinds or curtains, It’s about making a home and creating your life within it. Tailored to your light, sound and privacy requirements, your space becomes the personal sanctuary you want it to be. We know it’s not a blackout blind, it’s feeling rested for the day ahead. Instead of a curtain, it’s the fitting frame to your chatty dinner party. Wooden blinds are the privacy to dance around your front room. Your choices allow you to live your life the way you want to. Together, we’ll make your home the perfect place to be.

www.stila.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.