Værdi 30.000 kr.

VIND EN MARKISE

Deltagelse i konkurrencen

 

Køb Stila gardiner inden d. 31. og vær med i konkurrencen om en markise til en værdi af op til 30.000 kr. Vinderen trækkes d. 13. april.

Alle køb gælder

Det er ligemeget om du køber én eller flere gardiner – alle vores forhandlere kan hjælpe dig med at deltage i konkurrencen og alle køb gælder (undtagen reservedele). Når du har haft besøg af forhandleren og har bestilt dine nye gardiner kan du få dit ordrenr. på en flyer. Dette indtaster du på registreringssiden og så deltager du i konkurrencen.

Gratis opmåling og rådgivning

Vil du sikkert i gang med dine nye gardiner? Bestil et besøg af én af vores forhandlere og få den bedste løsning til dine behov. Opmålingen er naturligvis helt uforpligtende og du er ikke bundet til at takke ja til tilbuddet.

Regler og betingelser for deltagelse i konkurrencen om at vinde en markise fra Stila.

Sådan deltager du

Konkurrencen er købs-betinget og kræver et køb af én eller flere Stila-produkter gennem én af Stilas autoriserede forhandlere. Kvalificerende køb gælder ikke køb udført i webshop eller køb af reservedele. Kvalifikationsperioden løber fra den 1. januar – 31. marts 2018.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Stila A/S samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

 

Sådan vinduer du

Konkurrencen er en lodtrækning blandt alle deltagere, der har registreret deres køb med deres Stila ordrenummer på Stilas hjemmeside. Vinderen findes d. 13. april 2018 og kontaktes direkte. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

 

Præmien

Præmien er en selvvalgt markise fra Stilas markise-sortiment til en værdi af op til 30.000 kr. Markisen skræddersyes efter dine ønsker, og værdien af præmien afhænger derfor af dine behov. Er du den heldige vinder har du mulighed for at tilvælge ekstra komfort til din markise i form af eksempelvis terrassevarmer, LED lys eller app-styring. Dette kan naturligvis frit tilvælges indtil værdien rammer 30.000 kr. Alt herover afregnes efter vejl. udsalgspris.  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Præmien er eksl. montering, som bør udføres af en professionel.

 

Yderligere information

Stila er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Stila forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Stila er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler. Stila afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Stila A/S sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Stila forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Stila sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Forhandleren af de Stila produkter der kvalificerer til deltagelse i konkurrencen er uden  ansvar for ikke  at aflevere Stila-ordrenummer til kunden uden opfordring. Det er kundens ansvar at selv at efterspørge denne, såfremt kunden ønsker at deltage i konkurrencen.

Konkurrence udbydes af Stila A/S, Hassellunden 3, 2765 Smørum.