Intelligente gardiner til dit Smart Home.

Med vores imponerende TaHoma® Smart Home hub kan du styre dine elektriske gardiner via din smartphone, og med ét tryk betjene én eller flere gardiner i hjemmet. Den lille hub sættes til din Wifi-router, som gør det muligt at betjene dine gardiner fra hvorend du befinder dig.

TaHoma® Smart Home hub koster vejl. 2.599,-

OK Google! Åbn rullegardiner.

Stemmestyring af dine gardiner er en realitet med vores TaHoma® Smart Home hub, der nemt forbindes til din Google Assistant eller Amazon Alexa. Med integrationen er dine gardiner kun en stemmekommando væk, og kan kobles sammen med eksempelvis den daglige morgenrutine.

Blog: Din guide til stemmestyrede gardiner

Populært tilbehør til TaHoma®

Fjernbetjening eller app?

Smart Home gardiner sætter dit hjem i bevægelse. Modsat almindelige elektriske gardiner kan du med vores Smart Home hub’s ikke alene styre dine Stila produkter, men også tilknytte en lang række andre produkter for at skabe et ”bevægeligt” og intelligent hjem.

 

Almindelige elektriske gardiner

Som standard betjenes elektriske gardiner fra Stila med en lille fjernbetjening, der med sit intuitive design er nem at bruge. Med fjernbetjeningen kan du køre gardinerne op og ned, eller markisen ind og ud, men kun når du selv trykker, og kun når du er inden for fjernbetjeningens rækkevidde.

 

Smart Home gardiner

Ønsker du at have mere kontrol og endnu større komfort, bør du vælge gardiner med appstyring. Både TaHoma® og Connexoon har en lang række features, der gør din solafskærmning både nemmere og smartere. Eksempelvis kan du indstille timere og tilkoble sol- og temperatursensorer samt belysning.

Inspiration til Stila gardiner
Køb Smart Home gardiner
For at købe Smart Home gardiner skal du i kontakt med én af vores professionelle forhandlere. Lad os tage en snak om dit behov!
Kom godt i gang!