Sov godt med

Mørklægningsgardiner

Nattemørke er vigtigt for dit helbred

Vidste du, at flere studier har påvist at det ikke blot er bedst at sove i mørke, men faktisk kan være direkte sundhedsskadeligt at sove i et lyst lokale? Mørket er nemlig med til at styre vores stofskifte, DNA-skade respons, cellecyklus og hormonproduktion, der sikrer vores gode helbred.

"Hvilke mørklægningsgardiner vil I anbefale til mig?"

99% mørklægning med LightBlock®

LightBlock® er et unikt mørklægningssystem til Dupli gardiner, som du kun finder hos Stila. Ved at indføre en slids i Dupli gardinet og derved skjule sidelisten i LightBlock systemet kan vi fjerne alle lysspalter og mørklægge værelset med hele 99% - det er markedets højeste.

LÆS MERE OM LIGHTBLOCK®

En morgen uden blændende solstråler?

Kender du følelsen af at blive ramt i øjnene af solens stråler en søndag morgen, hvor man egentlig helst gerne vil sove længe? Med de rigtige mørklægningsgardiner kan du opfylde både dit behov for mørke, men også behovet for gradvist at lade solens stråler komme ind i soveværelset.

Har du natarbejde og problemer med at sove?

Sygeplejesker, læger og brandmænd er bare nogle af de professioner, der hyppigt kræver natarbejde. Men alle, der fra tid til anden har natarbejde, kender til de problemer, der følger med arbejdet; nemlig søvnen... eller rettere mangel på samme. Skal vi hjælpe dig af med problemet?

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Hold hovedet koldt og sov bedre!

I årets sommermåneder gælder det om at holde ikke kun solen, men også varmen ude. En stor del af vores rullegardiner er behandlet med en varmereflekterende coating på bagsiden, der stopper solens stråler fra at opvarme lokalet og derfor ødelægge vores nattesøvn.

Stå op til tiden med app-styring

Med app-styring til dine elektriske gardiner kan du indstille præcis, hvornår på dagen dine gardiner skal køre op og ned. På den måde er du sikker på, at du kommer op om morgenen - og i seng om aftenen.

LÆS MERE OM APP-STYRING
Få rådgivning til mørklægningsgardiner
Vil du vide, hvilke mørklægningsgardiner vi tilbyder - og hvor meget vi kan mørklægge hjemme hos dig? Lad os tage en gratis og uforpligtende snak.
Kom godt i gang!