Gardiner til

Stuen

Butterfly; eksklusivt fra Stila

Butterfly er et unikt gardin du kun finder hos din lokale Stila-forhandler. Inspireret af sommerfuglenes vinger, folder Butterfly gardinet sine lameller ud og veksler mellem udsyn og privatliv. Med sine naturtro farver passer Butterfly'en perfekt til stuens store vinduer.

OPLEV VORES UNIKKE BUTTERFLY

"Jeg er klar til at tage kontakt!"

Duo Roller; et blødt lysindfald

Duo Rolleren er vores svar på et luksus rullegardin. Med dets to lag af skiftevis transparente og ikke-transparente striber gør Duo Rolleren det nemt at justere mængden af sollys. Duo Rolleren gør det nemt at ændre stemningen i stuen fra lyst og lækkert til intimt og hyggeligt.

SE HVORDAN DUO ROLLEREN VIRKER
Rullegardiner

Med mere end 250 forskellige stoffer er der altid et rullegardin der passer til din stue.

Alupersienner

Alupersienner er ikke kun praktiske men også attraktive med deres mange farver og mønstre.

Dupli

Vil du have flotte gardiner og samtidig spare penge på varmeregningen? Så skal du kigge på Dupli.

Spørg bare løs.

Hos Stila er vi vilde med det stilrene klassiske design, lige så meget som det dristige og overraskende. Ofte er det når normerne brydes, at de flotteste og mest unikke udtryk opstår. Giv din kreativitet frit løb, men tøv ikke et sekund med at benytte dig af vores store viden og passion for gardiner. Du ringer bare!

Ring til mig

Betjen dine gardiner fra din smartphone

Ok vi indrømmer det. Motoriserede gardiner er virkelig feinschmekeri. Men behøver feinschmekeri kun at være for feinschmekere? Nej da! Vi er derfor glade for at kunne præsentere motorisering på stort set alle vores gardiner. Det er hverdagsluksus når det er bedst!

Læs om alle mulighederne for motorisering

Stila anbefaler

Gardinerne i stuen skal selvfølgelig berolige, men må samtidig også gerne have lidt personlighed. Hos Stila er vi ikke bange for farver, og et lyst rum brydes ofte virkelig flot med en farve i vinduet. Naturen har givet os nogen af de bedste nuancer man kan forestille sig, og har inspireret os til en stor del af vores farvekollektion.

Hos Stila har vi igennem årene brugt utrolig meget tid på at udvikle vores kollektioner så de passer til jer! Stuen er ofte et meget personligt rum, som stiller store krav til individuel rådgivning. Det er vi heldigvis rigtig gode til at give.

Din stue; Vores opgave


Vi tager både store og små opgaver seriøst. Om du skal bruge et enkelt rullegardin til det smalle vindue, eller en komplet gardinløsning til hele villaen, så er vores opgave den samme; at inspirere og udvælge det gardin der passer bedst til dig.

 

Undskyld! Der er en flue i min stue!


Hellere et insekt på dit gardin end 10 på gulvet!

Vi vil helst gerne undgå insekter i stuen, men som dekorativt print på dit gardin synes vi det fungerer rigtig godt. Gardinet kan findes i stemningskollektionen “The birds and the bees” som også indeholder andre farver inspireret direkte fra den skandinaviske natur.

Vil du også gerne have Stila i Stuen?
Er du stadigvæk i tvivl om hvad Stila kan gøre for din stue? Det er vi ikke! Og vi kommer gerne helt gratis og uforpligtende på besøg og viser dig hvad vi mener.
Kom og vis mig hvad i mener