Gardiner til

Soveværelset

De rigtige gardiner til soveværelset

Det rigtige gardin til soveværelset er ikke bare dét gardin, der mørklægger mest. Det er dét gardin, der giver dig fleksibilitet til at vælge mellem lys og mørke. Mens Dupli gardin skaber total mørklægning, er et semi-transparent plisségardinet den perfekte partner til et fortræksgardin.

Læs mere om mørklægningsgardiner
Åben

Med en to-i-en model af vores Plissé/Dupli gardin kan du kombinere to stoffer i samme gardin.

Semi-åben

Med to stoffer i forskellige gennemsigtighed kan du kombinere blødt lysindfald...

Lukket

... med total mørklægning i et og samme vindue.

Ekstra komfort i soveværelset

Bliv vækket roligt og behageligt af solens stråler når DU vil. Med automatisk og diskret motorisering kan du betjene gardinerne fra sengen, eller endda tidsprogrammere dem, så du end ikke skal løfte en finger. Lad dagslysets nænsomhed erstatte vækkeurets hylen, og få en god start på dagen!

LÆS OM MOTORISERING

"Jeg vil gerne sove bedre"

Om at leve smukt

Gardiner skal naturligvis ikke kun være funktionelle, men også skabe en æstetisk værdi. Vi bestræber os derfor hver dag på at skabe gardiner, der ikke alene gør hverdagen (og natten) mere komfortabel, men også smukkere. Vores kollektioner indeholder et hav af lækre farver og prints, og helt sikkert også noget til din smag.

Få en gratis fremvisning

Ultimativ mørklægning

Dagslys nedsætter dit naturlige søvnhormon, som er afgørende for en værdifuld nattesøvn. Stilas Lightblock® system kan, som det eneste, afskærme lyset med 99% i kombination med Dupli gardiner. Med sine temperaturregulerende egenskaber er denne kombination skabt til en perfekt nattesøvn.

Læs mere om mørklægning

Gardinnægteren

Hvad skal der til for, at en selv-udnævnt gardinnægter skifter mening? Se historien om gardinnægteren Andreas, der hader gardiner, og gardinsælgeren Henrik der skal få ham overbevist om, at der findes en løsning til enhver smag.

Se filmen her

Stila anbefaler til soveværelset

Soveværelset skal indgyde ro, afslapning og intimitet, og her er der ofte brug for en rar atmosfære uden for meget støj i form af vilde farver eller mønstre. Så vælg fx en blid pastel eller naturlig og neutral farve til dit soveværelse, som oftest går godt i spænd med den øvrige indretning.

Valgmuligheder er rart, men det kan også blive uoverskueligt. I Stila har vi brede men velvalgte kollektioner, og vores specialiserede forhandlere står altid klar til at snævre feltet ind sammen med dig, så du kan blive mere sikker på dit valg.

Dupli gardiner

 

Står ‘god nattesøvn’ og ‘æstetik i detaljen’ højt på listen over ønsket til gardinerne i soveværelset, så er hylden med Dupli gardiner én af de steder, du bør kigge lidt nærmere på.

Med sin formidable evne til at mørklægge rummet i kombination med LightBlock® samt de temperaturregulerende egenskaber, kan du ikke undgå at mærke en forskel i soveværelset og en forbedring i kvaliteten af din nattesøvn.

Rullegardiner

 

Rullegardiner er også ideelle til soveværelset. I vores kollektion kan du bl.a. finde mørklæggende stoffer med en særlig varmereflekterende coating, som bidrager til at holde varmen ude, når gardinet er trukket ned.

Vælg mellem flotte iøjnefaldende farver, blide pasteller, fine prints eller klassiske neutrale farver, alt efter hvad du og dit soveværelse er mest til.

Fristet?
Går du rundt og drømmer om nye gardiner i dit soveværelse? Vi vil meget gerne høre om dem og sammen tage en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for at få dem til at gå i opfyldelse.
"Ja, lad os tage en snak"