Gardiner til

Kontoret

Et anderledes hjemmekontor

Hvem siger at et hjemmekontor skal være kedeligt? Lad din fantasi tage over og udfold dig kreativt med gardiner fra Stila. Prøv et mix af gamle møbler og moderne indretning for at skabe et hjemmekontor med karaktér. Så gad man godt arbejde hjemme!

FIND DIT RULLEGARDIN HER

Nye gardiner til kontoret?

Gardiner der arbejder for dig, når du arbejder

Forestil dig et gardin der selv ved, hvornår lyset er for kraftigt til skærmarbejde og automatisk ruller ned og op? Forestil dig et gardin der måler temperaturen og automatisk skærmer af, hvis der bliver for varmt eller koldt. Vi forestillede os det.... og lavede det. Værsgo!

Intelligente gardiner? Fortæl mig mere

Se skarpt med minimal skærmrefleksion

Lysets refleksion i computerskærmen kan være meget generende og udtrætte dine øjne hurtigere end normalt. Omvendt er dagslys også en kilde til energi og arbejdsglæde. Det er altså en balancegang, når de rigtige gardiner skal vælges til kontoret. En balancegang som vores specialiserede forhandlere kan hjælpe dig med at finde.

Fortæl mig mere

Plisségardiner til kontoret.

Med plisségardiner fra Stila får du et æstetisk flot gardin med solfiltrerende kvaliteter der holder skarp solstråler ude, men lader lyset ind. Helt simpelt.

Stila anbefaler

Kontoret er for mange omdrejningspunktet i deres arbejdsdag. Her bliver der tilbragt mange timer, og omgivelserne skal både kunne fordre fordybelse og koncentration, men også kreativitet og idéskabelse. Lamelgardiner er et populært valg til kontoret, og det er absolut ikke uden grund. Lameller dufter af professionalisme og autoritet, og kan især i større vinduer give en rar følelse af luft og elegance.

ADVARSEL: Alle dine kollegaer vil holde møde på dit kontor fremover.

Stadigvæk i tvivl om hvad du skal vælge til lige netop dit kontor? Så er det ret heldigt at vi hos Stila elsker gardinindretning og gerne giver dig et bud på, hvad vi synes.

God arbejdslyst


At træde ind på sit kontor skal gerne føles godt. Så godt at man glæder sig til at komme på arbejde, glæder sig til at sætte sig i stolen og komme igang med dagens opgaver. Dine gardiner skal i samspil med resten af dit kontor skabe den perfekte stemning. Derfor har Stila samlet en række materialer og farver i nogen særlige kombinationer, som er skabt til at inspirere dig til at ramme din egen personlige stemning.

Ensfarvet eller flerfarvet?


Hos Stila arbejder vi hver dag med at kombinere og forny vores farvekollektioner så du har de bedste valgmuligheder. Lamelgardiner kan holdes i helt simple naturlige farver, men kan også kombineres i farverige kombinationer, som gør netop dit lamelgardin til et unikum.

God Fornøjelse!

Stila til kontoret?
Hvis du ikke er helt overbevist endnu, så lad os komme og besøge dit kontor helt gratis og uforpligtende.
ok, jeg vil gerne overbevises