Gardiner til

Køkkenet

Gardinernes svar på teflon

For de fleste er køkkenet dér, hvor familien samles og livet leves. Der skal være plads til store armbevægelser og kreativitet. Vi ønsker, du får glæde af dine gardiner i mange år og tilbyder naturligvis både smudsafvisende, fugtafvisende og anti-bakterielle gardiner. Valget er dit!

"Antibakteriel overflade? Fortæl mig mere!"

"Hvad skal jeg vælge til mit køkken?"

En klassiker er vendt tilbage

Med vores nye kollektion af træpersienner er en klassiker i dansk indretning vendt stærkt tilbage. Med sine markant definerede vandrette linjer bryder persiennen de bløde former i indretningen og skaber et godt mix af stilren minimalisme og varm hygge.

Find den rigtige træpersienne her
Indret med nye Lamelgardiner

Lamelgardiner af 100% genanvendt plastik

Du køber økologi, genbruger flasker og sorterer dit affald - men hvad med dine gardiner? I Stilas seneste kollektion af lamelgardiner tilbyder vi en række stoffer produceret udelukkende af genanvendte plastikflasker, som vi indsamler i naturen.

Oplev alle vores bæredygtige gardinløsninger

Bestem lysindfaldet med Duo Roller

Duo Rolleren er en sikker vinder til de rum, hvor vi opholder os meget. Med sine skiftevis transparente og ikke-transparente striber kan du filtrere lysindfaldet og lukke akkurat så meget - eller lidt - lys ind du ønsker. Med en Duo Roller slipper du for solen i øjnene, men lukker stadig lyset indenfor.

SE VORES DUO ROLLERS

Stila anbefaler

Når vi laver mad, bruger vi råvarer, som alle sammen kommer fra naturen. Flere og flere af os sætter også pris på den ærlige madlavning med respekt for naturen. Så hvorfor ikke også invitere naturen indenfor når det kommer til indretningen?

Med flotte naturtro farver på gardinerne vil du næsten kunne dufte nåleskoven i dit køkken. Velbekomme!

Hos Stila forsøger vi at forene det bedste indenfor stil og funktionalitet i ét og samme gardin. Især køkkenet er et krævende rum, hvor du meget gerne må trække på vores lange erfaring og viden om, hvad der fungerer.

Erfaringen tæller


Når vores dygtige forhandlere vurdere hvilke gardiner der passer til netop dit hjem, sker det på baggrund af mange års erfaring, viden og passion indenfor indretning med gardiner. Hvert rum har hver sin sjæl, og gardinerne skal være med til at forstærke det udtryk den øvrige indretning har.

Naturen kalder


Især i vores rullegardin- og lamelgardin kollektion kan du finde farver og teksturer, som er udviklet med en særlig forkærlighed for naturen. I Stila synes vi, det altid har en utrolig kraftfuld effekt at kombinere den moderne industrielle indretning, med den mere nøgne og ærlige natur.

Men hvad synes du? Lad os sammen finde den perfekte løsning til dig.

Klar til at blive overrasket?
Trænger du til lidt ekstra luksus i dit køkken, så står vi parat til at fortælle dig om alle mulighederne. Helt uforpligtende selvfølgelig!
"Ja, overrask mig!"