Gardiner til

Børneværelset

Indret med din yndlingsfarve

Med masser af forskellige farver og mønstre er vores rullegardiner et populært valg til børneværelset. Foruden det visuelle udtryk er der også en lang række funktionelle fordele at hente. Mørklægning, varmereflektering af solens stråler og antibakterielle stoffer er bare nogle af dem.

SE VORES RULLEGARDINER HER

"Mine børn skal have Stila"

Persienner på børneværelset?

Med en persienne på børneværelset får du en slidstærk og funktionelt løsning, som dine børn vil elske! Med det store udvalg af farver og dekorative valgmuligheder kan dine børn få deres helt egen persienne, som er unik og lavet lige netop til dem.

SE VORES PERSIENNER HER

Sikkerhed frem for alt

For os er sikkerhed for børn ikke noget ekstra; Det er en selvfølge! Alle vores gardinløsninger til børneværelserne er børnesikre, hvad end de bestilles med eller uden snore/kæder. Dette sikrer vi på baggrund af nøje beregninger omkring højden på gardinet samt monteringshøjden.

"Hvad vil I anbefale mig og mine børn?"

Rullegardiner

Her finder du et kæmpe udvalg af stoffer, hvoraf mange appellerer særligt til børn.

Plisségardiner

En særligt alsidig løsning til alle typer vinduer. Vælg mellem fine, sprælske eller neutrale farver.

Persienner

Persiennen er en bæredygtig og slidstærk løsning. Oplev de mange muligheder for at få en persienne lidt ud over det sædvanlige.

For dine børns og miljøets skyld

Tænker du som de fleste, vil du gerne give dine børn det bedste - og vi vil gerne hjælpe dig med at give dem det, i det omfang vi kan. En lang række af vores gardiner er certificeret med Greenguard og eller Oekotex og er dermed ekstra gode for miljøet og børnenes sundhed.

Læs mere om oekotex & Greenguard her

Flot om dagen, funktionel om natten

Vidste du, at børn som voksne sover bedst i helt mørke? Dette skyldes, at søvnhormonet, melatonin, kun produceres i mørke, og at lyset stopper dig fra at have en dyb og gennemgående søvn. Gør dig selv og dine børn den tjeneste at mørklægge værelset så meget som muligt ved sovetid.

LÆS MERE OM MØRKLÆGNING

Stila anbefaler

Mange børn vil elske et værelse, der er lidt skørt og skiller sig lidt ud. Et værelse som er deres og indrettet med fokus på dem. Behold jordfarverne og den grå for dig selv, og forær dine børn noget mere levende til vinduet. Hos Stila er vi selv vilde med flamingo- og hundeprintet, som er skabt til børneværelset, men også en flot petroleumsblå eller delikat koralrød vil gå rent ind hos de små. Både rullegardinerne med print, og en lang række andre farver er tilmed mørklæggende og giver dit barn den optimale søvn i den lyse årstid.

Vi synes, at alle i familien skal have lov at have en stemme i indrentingen. Dette gælder ikke mindst de mindste.

Stila til børnene


Ja ok, måske bliver de kære små rigeligt forkælet i forvejen, og netop derfor er det godt at forkæle dem, med noget der giver glæde i lang tid. Når vi skaber nye kollektioner, har vi altid børnene, som en central del af vores overvejelser og kilde til inspiration. Der skal jo selvfølgelig også være et Stila gardin til dem.

 

Hunde siger vov, flamingoer siger ??


Vores “Flamingos vs dogs”-rullegardiner er skabt til børn med masser af personlighed og også lidt humor. Fine bundlister med kødben eller rejer kan kombineres med rullegardinerne for at gøre børneværelset endnu mere specielt – og skørt.

Værsgo unger!

Tid til at peppe børneværelset op?
Vi kommer gerne forbi og viser dig alle vores flotte produkter til børneværelset. Selvfølgelig når det passer dig og helt uforpligtende.
"I må gerne besøge os eller give et ring"