Gardiner til

Badeværelset

Velegnet til vådrum

Gardiner, som ikke er sikret mod fugt, kan nemt danne mug og gå i forfald. Vælg derfor med fordel ét af vores fugtafvisende stoffer til badeværelset. Vores fugtafvisende gardiner findes både som plisségardiner, lamelgardiner, rullegardiner og persienner.

Bliv inspireret af plisségardiner

"Smukke gardiner til badeværelset, siger I?"

Forkæl dit badeværelse, som det forkæler dig

Klæder skaber folk, - gardiner skaber rum! Gardiner er en mindre del af badeværelset, men måske én af de mest betydningsfulde, og mulighederne er mange! Om du ønsker den elegante lamel, den fine rul, den fleksible plissé eller den funktionelle persienne, så laver vi det skræddersyet til dig.

Hvad du ønsker skal du få

Rullegardinet er klassikeren der ikke lader sig begrænse, af noget. Gå på opdagelse i en verden af flotte farver, inspirerende prints og en masse opgraderinger. En neutral farve brydes godt med en catchy bundliste, eller nogen flotte anderledes syninger. Så hvad ønsker du dig?

Rullegardiner

Ideel til de små (og/eller skrå) vinduer, der oftest findes på badeværelser.

Plisségardiner

Bevar privatlivet med en yderst fleksibel løsning i enten plissé eller Dupli.

Lamelgardiner

Særligt egnede til store eller høje vinduer, herunder gulv-til-loft vinduer.

Lige linjer på badeværelset

Vil du have en minimalisktisk, skandinavisk og bæredygtig løsning til dit badeværelse, kan vi varmt anbefale vores persienner, der er velegnet til vådrum - og så er de ovenikøbet lavet af 98% genanvendt aluminium.

SE VORES PERSIENNER

Stila anbefaler

Velvære kommer som bekendt indefra, men det gør jo ikke noget, at man hjælper det lidt på vej med flotte omgivelser. Badeværelset er ofte hjemmets lidt mindre rum, som fortjener et let og luftigt look. Et varmt bad skal helst rense krop og sjæl fra hverdagens mange indtryk. For at skabe den nødvendige ro og balance anbefaler vi gardiner i lyse og ensartede farver på badeværelset.

Stadigvæk i tvivl om, hvad der skal hænge i dine badeværelsesvinduer? Oplev vores kollektioner hos din lokale Stila forhandler eller hjemme hos dig selv og bliv guidet til den helt rigtige løsning for dig og dit badeværelse.

God stil med Stila


Hos Stila er vores mission ikke at fortælle dig, hvad der passer til dit bad. Vi vil langt hellere finde den løsning, som du ikke selv vidste du havde brug for, men som du virkelig havde brug for. Det synes vi er den bedste stil af alle!

 

Tidsløst moderne


I alle vores kollektioner er basis-linjen skabt af en lang række fine, naturlige og neutrale farver samt flotte teksturer, som er meget populære i de danske hjem. Disse farver kan være lige så sjove at lege med som de sprælske farver, og selvom det ikke altid er lige åbenlyst, så kan den helt rigtige nuance gøre en kæmpe forskel for dit badeværelse. Så vælg med omhu.

 

Må vi gå med dig i bad?
Er du stadigvæk i tvivl om, hvad nye gardiner kan og skal gøre for dit badeværelse? Så lad os tage en snak og vise dig vores kollektioner. Selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.
"Jeg vil gerne have et besøg eller ringes op"