Dit hjem i bevægelse Home Motion

Home Motion

Home Motion sætter dit hjem i bevægelse. Modsat almindelige elektriske gardiner kan du med Home Motion ikke alene styre dine Stila produkter, men også tilknytte en lang række andre produkter for at skabe et ”bevægeligt” og intelligent hjem.

 

Almindelige elektriske gardiner

Som standard betjenes elektriske gardiner fra Stila med en lille fjernbetjening, der med sit intuitive design er nem at bruge. Med fjernbetjeningen kan du køre gardinerne op og ned, eller markisen ind og ud, men kun når du selv trykker, og kun når du er inden for fjernbetjeningens rækkevidde.

 

Home Motion

Ønsker du at have mere kontrol og endnu større komfort, bør du vælge at styre dine elektriske gardiner gennem app. Både TaHoma® og Connexoon har en lang række features, der gør din solafskærmning både nemmere og smartere. Eksempelvis kan du indstille timere og tilkoble sol- og temperatursensorer samt belysning.

Connexoon - til det enkelte behov

Somfy Connexoon består af en række individuelle apps, der tjener hver deres område af boligen. Med Connexoon kan du styre al din indvendige eller udvendige solafskærmning fra Stila direkte fra din smartphone. Samtidig giver app’en dig mulighed for at sætte tidsstyring på dine gardiner.

TaHoma® - én app til hele hjemmet

Somfy TaHoma® er - som Connexoon - en betjeningsløsning til elektriske Stila produkter. I modsætning til Connexoon er TaHoma® dog en bedre løsning til dig, der ønsker at styre mere end én del af boligen og dig, som ønsker at kunne tilknytte mange flere services.

Køb Home Motion
For at købe Home Motion skal du i kontakt med én af vores professionelle forhandlere. Lad os tage en snak om dit behov!
Kom godt i gang!