I vores cookie- og privatlivspolitik kan du finde information om hvilke data vi indsamler på dig, når du besøger stila.dk, samt hvad vi bruger disse data til.
 
Senest opdateret 20. april 2018 kl. 10:41.

1. Generelt

 

1.1 Gyldighed

 
Denne persondatapolitik er gældende for samtlige personoplysninger du enten afgiver til os, eller som vi indsamler om dig, når du besøger vores website, stila.dk.

 

1.2 Dataansvarlig

 
Dine personoplysninger behandles af:

Stila A/S
Hassellunden 3
DK-2765 Smørum
CVR: 34565910

Vi behandler altid din data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), samt til de enhver tid gældende persondataretslige regler i Danmark.

Ønsker du indsigt i hvilke oplysninger vi har indsamlet på dig, eller har du spørgsmål til vores persondatabehandling, kan du henvende dig til Stila på telefon +45 4482 1110 eller på email support@stila.dk. Se pkt 3.4 “Indsigt og klager”.

 

1.3 Definitioner

 
Personlige oplysning (el. persondata) og personfølsomme oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

 

2. Cookiepolitik

 
Stila.dk benytter cookies til at indsamle anonym brugerinformation og statistik om besøgende på stila.dk.

”Cookies” er en lille datafil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende brugeren, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Når du besøger Stila.dk, indsamles der oplysninger om dig til statistik og til at tilpasse og øge værdien af indhold, der vises på hjemmesiden og 3. parts platforme.

Cookies sletter sig selv efter et varierende antal måneder (varierer efter type), men fornys ved hvert besøg. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.1 Ændre indstillinger i din browser

 
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der bruges til hhv. analyse og annoncering.

 

2.2 Hvilke informationer afgiver jeg?

 
Når en cookie placeres i din webbrowser afgives der aldrig personfølsomme oplysninger om dig, ligesom du forbliver anonym. Cookies indsamler hovedsageligt oplysninger om din adfærd på vores website, men i nogle tilfælde også om din placering og dine demografiske information.

Med vores cookie-brug kan du aldrig modtage annoncerne målrettet kun til dig, men kun annoncer målrettet til grupper hvori du indgår.

 

2.3 Aktive cookies

 
Facebook/Instagram (Analyse og annoncering): Facebooks pixel-cookie tillader os at målrette annoncer på Facebook og Instagram til besøgende på stila.dk. Samtidig giver den mulighed for at analysere adfærden for side-besøgende fra Facebook.

Google Adwords (Annoncering): Googles Adwords-cookie tillader at placere annoncer i Google søgemaskiner og i Google’s annoncenetværk, der implementeres som reklamer på andre besøgte sider. Denne cookie giver mulighed for at målrette annoncer til grupper af brugere, der har besøgt Stila.dk.

Google Analytics (Analyse): Googles Anaytics-cookie bruges udelukkende til at registrere brugeradfærd på stila.dk. Denne adfærd benytter vi udelukkende til at skabe en bedre oplevelse for dig, når du bruger vores hjemmeside. Denne cookie kan ikke bruges til annoncering.

3. Personoplysninger

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af særligt indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller deltager i konkurrencer. Indsamlingen af personhenførbare oplysninger sker kun i forbindelse med et eksplicit samtykke fra dig.

 

3.1 Formål

 
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere din adfærd, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

3.2 Indsamling af personlige oplysninger

 
Benytter du vores website, Stila.dk, indsamler vi personlige oplysninger fordelt i 2 kategorier; anonyme data indhentet gennem cookies og personhenførbare oplysninger indhentet gennem eksplicit samtykke.

Vi indsamler aldrig følsomme personoplysninger om dig.

 
Informationer indhentet gennem cookies
 
Vi indsamler og behandler følgende typer af anonyme oplysninger gennem cookies: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

 
Informationer der kræver eksplicit samtykke
 
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil indsamler vi personhenførbare oplysninger. Oftest navn og email. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev eller ved efterspørgsel af materiale fra Stila A/S.

 

3.3 Behandling af personlige oplysninger

 
Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opnå formålet (pkt. 3.1) med indsamlingen. Eksempelvis ved analyse og statistikføring. Anonyme informationer indsamlet via cookies kan ikke tilgås individuelt, men kun i makroniveau til brug i analyse af bl.a. brugeradfærd. Endvidere bruger vi aldrig dine personlige oplysninger til profilering, medmindre tilladelse til dette er afgivet via samtykke.

 
Sikkerhed
 
Ifølge persondataloven har vi pligt til at opbevare dine personlige oplysninger sikker og fortroligt. Vi har derfor truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi gemmer dine personlige oplysninger på krypterede drev med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, der løbende overvåges og kontrolleres for at sikre en forsvarlig og retslig korrekt håndtering af vores brugeroplysninger.

Dataoverførsler på nettet er altid forbundet med en stærkt begrænset, men tilstedeværende, risiko, og afgivelsen af personlige oplysninger sker derfor altid på eget ansvar.

 
Periode for opbevaring
 
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes eller anonymiseres, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes/anonymiseres.

 
Opdatering af behandlingsprocedurer
 
Vi forholder os retten til at opdatere og ændre i vores retningslinjerne for behandling og opbevaring af personoplysninger og bruger data, såfremt dette har et tydeligt formål, indenfor den gældende lovhjemmel.

Opdaterer vi vores cookie- og privatlivspolitik vil dette fremgå af datomærkningen her på siden. Har du afgivet os personhenførbare oplysninger, ved eksempelvis tilmelding til vores nyhedsbrev, vil du ligeledes blive informeret om en ændring i procedure via e-mail.

 

3.3 Videregivelse af oplysninger

 
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og aldersegment, m.v. videregives kun til udvalgte dataansvarlige tredjeparter, der opbevarer og behandler data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnit 2.3 ”aktive cookies”.

Videregivelse af personhenførbare oplysninger såsom navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver eksplicit samtykke til dette eksempelvis i vores nyhedsbrev. Denne samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

3.4 Indsigt og klager

 
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via telefon +45 4482 1110 eller på email support@stila.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.