Blogs - oktober 3, 2019

Undgå indbrud med Smart Home gardiner

Vidste du, at hver tredje dansker oplever indbrud eller forsøg på samme, i deres nuværende bolig? Heldigvis kan du gøre meget for at undgå at uvelkomne gæster besøger netop din bolig, når du ikke er hjemme!

Med Smart Home-teknologi ser vi nye, smarte metoder til både at reducere risikoen for indbrud, og helt at tyverisikre boligen hvis indbrud finder sted. Den samme Smart Home hub, som vi bruger til at styre vores elektriske gardiner, kan nemlig også bruges til at tyverisikre boligen.

TaHoma® Smart Home hub koster kun 2.599,- og fås som tilkøb til elektriske Stila-gardiner.

Bestil gratis hjemmebesøg af en Stila-forhandler

Her er vores guide til hvordan du kan tyverisikre din bolig med TaHoma® hub og elektriske Stila-gardiner.

TaHoma® Smart Home styring og Smart Home gardiner fra Stila, der til sammen hjælper med at undgå indbrud
TaHoma® app’en giver fuld kontrol over bl.a. gardiner, belysning, m.v.

Automatisk styring når du ikke er hjemme

Skal gardinerne være trukket til eller fra, inden ferien? Vinduerne som boligens øjne og det er dermed dem, der giver frit indsyn ind til dit hjem. Derfor er tanken om at enhver kan kigge ind i din bolig, ikke særlig betryggende.

Overvåger tyven dit hjem over flere dage inden indbruddet, er konstant nedtrukkede gardiner ligeledes en indikation for tyve om, at du ikke har været hjemme i længere tid.

Med en TaHoma® hub bliver alle dine elektriske Stila-gardiner app-styrede, og kan derved betjenes fra hvorend du befinder dig. Men de kan også indstilles til automatisk styring.

Ved automatisk styring betjenes dine gardiner efter mønstre, du selv definerer.

Læs også: 9 nemme løsninger til et smart hjem.

Somfy IO stikkontakt til styring af intelligent belysning sammen med TaHoma Smart Home hub
Somfy smart-kontakt, der fjernstyres gennem TaHoma®.

Intelligent belysning skaber illusion om liv

Glem alt om gammeldags døgnure og timer-systemer. Fremtiden er digital, og det kan din belysning også hurtigt blive.

Indendørs belysning er ikke bare godt til at forhindre indbrud, det kan ligeledes bruges til at sætte eventuelle tyve i spotlight, hvis de alligevel skulle forvilde sig ind på din ejendom.

På samme måde som gardinerne, kan din belysning nemt tilsluttes TaHoma® hub’en med en fjernstyret smart-kontakt.

Philips Hue kan også nemt kobles sammen med din TaHoma® hub.

Har du allerede Philips Hue, kan dette kobles sammen med TaHoma® helt uden ekstra foranstaltninger. Herefter kan du betjene både belysning og gardiner sammen – eller hver for sig.

Få et gratis tilbud på elektriske Stila-gardiner.

Somfy alarmsystem til at undgå indbrud sammen med TaHoma Smart Home hub
Somfy’s all-in-one alarmsystem uden abonnement er fuldt kompatibel med TaHoma®.

Smart Home tyverialarm uden abonnement

Med automatiske Smart Home-gardiner og intelligent belysning kommer man langt for at undgå, at tyven slår til hos dig. Skulle tyven alligevel komme indenfor, er der to gode måder at få tyven ud igen: en glubsk vagthund eller en god tyverialarm.

Har man ikke den glubske vagthund kan man med fordel investere i en Smart Home-tyverialarm. Mange traditionelle alarm-systemer er både dyre og besværlige, mens de seneste generationer digitale alarmer er blevet rigtig gode.

Vores Smart Home hub – TaHoma® – til elektriske gardiner kommer fra firmaet Somfy, hvilket betyder, at alle Somfys andre produkter er kompatible med systemet.

“Somfy One” er et abonnementsfrit alarmsystem, der passer til TaHoma®

Blandt andet er Somfy’s all-in-one alarmsystem “Somfy One” fuldt kompatibelt med TaHoma®, og kan derfor bruges i samspil med dine elektriske gardiner og intelligente belysning.

Få gratis rådgivning til dit Smart Home med elektriske gardiner.

Somfy Protect app til at undgå indbrud i hjemmet via TaHoma® og elektriske Stila-gardiner
Med TaHoma® app’en kan du simulere aktivitet på farten.

På ferie helt uden bekymringer om indbrud

Forestil dig, at du tager på en velfortjent ferie i sydens sol, mens det mørke danske vintervejr skaber de bedste forudsætninger for indbrudstyvene.

Inden du tager afsted – eller efter du er ankommet – kommer du i tanke om, at du hellere må tyverisikre din bolig mens du er væk. Du åbner derfor din TaHoma® app og sætter automatisk styring til.

Herefter arbejder dine elektriske gardiner og intelligente belysning sammen om at skabe en illusion af liv i din bolig, så tyven holder sig væk.

Gardiner, lys, og alarm arbejder sammen om den bedste tyverisikring.

Skulle tyven mod alt forventning alligevel vælge at bryde ind, aktiveres din Smart Home alarm straks. Sirenen begynder at hyle, din alarm begynder at optage video, og du (og dem du ønsker) modtager notifikationer på telefon & e-mail.

Fordi alarmen er koblet sammen TaHoma®, tændes samtidig alt lyset i dit hjem, og alle gardiner kører op. På den måde sikrer du både de bedste billeder af tyven, samtidig med at dine naboer alarmeres.

TaHoma Smart Home Hub & App til styring af elektriske gardiner, intelligent belysning og tyverialarm uden abonnement.
TaHoma® Smart Home hub koster kun vejl. 2.599 kr.

Vil du have TaHoma med hjem?

Vil du vide mere om Smart Home gardiner, så kan du altid få gratis rådgivning og vejledning ved enten at ringe til os, eller ved at bestille et gratis og uforpligtende hjemmebesøg.

Læs mere om vores Smart Home-gardiner

Bestil gratis rådgivning/opmåling til Smart Home-gardiner

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Skrevet af Stila Danmark