10-02-2020

Smudsafvisende & anti-bakterielle gardiner

Med smudsafvisende gardiner skal du aldrig bekymre dig om fedtede fingre og nysgerrige sjæle, mens en anti-bakteriel overflade holder dine gardiner fri af snotnæse-bakterier, svamp og mug.

Familielivet fylder manges hverdag med glæde, kreativitet og hygge, men med store armbevægelser og samvær kommer ofte også masser af rod, snavs og bakterier. For at skabe mere tid til familielivet har vi derfor brug for, at hverdagens pligter forløber så hurtigt og nemt som muligt.

Smudsafvisende gardiner

I vores kollektioner med gardiner af tekstiler herunder rullegardinerlamelgardiner og plisségardiner findes dessiner med en særligt smudsafvisende overflade.

Alle vores gardiner er produceret af slidstærke og naturligt hårdføre materialer, men nogle stoffer er ydermere blevet lavet med en speciel smudsafvisende behandling. Denne behandling skaber en overflade, der hverken suger væske eller tager farve, og som har meget lav friktion.

Skulle uheldet derfor være ude, kan disse dessiner tørres af med en fugtig klud – helt let og effektivt.

Anti-bakterielle gardiner

Foruden en smudsafvisende behandling, findes der ligeledes gardiner i vores kollektioner med anti-bakterielle kvaliteter.

Den anti-bakterielle teknologi, MicroBan®, er en behandling, der forhindrer bakterier i at danne kolonier og vokse på gardinet. Gardiner med anti-bakteriel teknologi er således med til at rense luften i lokalet, da bakterier, som kommer i kontakt med gardinet, nedkæmpes og dør. Hvem vil ikke gerne have denne kvalitet i køkkenet?

MicroBan® bekæmper og dræber 99% af skadelige bakterier, herunder skimmelsvamp, E.coli, salmonella cholorasuis, samt MRSA (gule stafylokokker). Herudover hæmmer det væksten af bakterier med op til 250% og eliminerer luftgener.

NÆSTE ARTIKEL

Gardiner med skjulte egenskaber

Under overfladen gemmer sig enorme forskelle, der gør en forskel for både dig, din hverdag, miljøet, og din sikkerhed.