Blogs - maj 20, 2019

Se billederne: Lamelgardiner er ikke kun til kontoret

De fleste associerer lamelgardinet med et død-kedeligt gråt kontor, hvor gode tal og driftsresultater vægter højere end æstetik og design. Men det er langt fra tilfældet.

Med vores seneste kollektion af lamelgardinet forsøger vi at få dig til at glemme alt du troede du vidste om lamelgardiner, og lade dig se på gardinets smukke slanke linjer med nye øjne.

1. Lamelgardiner giver højere lofter

Ingen andre gardiner giver det samme slanke look, som et lamelgardin. Hvor andre gardiner bryder billedet mere, følger lamelgardinet vinduets egne arkitektoniske linjer, og giver en illusion af højere lofter.

Hvor mange tidligere lamelgardiner har været bundet sammen med kæder, er de fleste moderne lamelgardiner udstyret med indsyede bundvægte, der giver lamellen enklere look.

2. Egenskaber du slet ikke kendte til

Som vores mest bæredygtige kollektion til dato, bærer flere af vores lamelgardiner certificeringer for både deres klimavenlighed og genanvendelighed. Men bæredygtighed er blot én af vores lamelgardiners mange egenskaber, der også inkluderer smudsafvisning, flammehæmmende, anti-bakterielt, solreflekterende, m.m.

Blog: Læs om alle lamelgardinernes egenskaber

3. Et eksklusivt look

Nikker du genkendende til, at lamelgardinet kun hører til på kontorer, så vil du nok på ingen måde være enig med os i, at lamelgardinet faktisk hører til, i de mest eksklusive indretninger. Men vi synes, at billederne taler for sig selv.

I sammensætning med de rigtige materialer og møbler vil du helt sikkert også se lamelgardinet som værende mere, end blot en grå baggrund til kontoret.

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Skrevet af Stila Danmark