Blogs - oktober 6, 2017

LightBlock®; 99% mørklægning

LightBlock ® | Er dit mørklægingsgardin ikke helt godt nok, eller er du forstyrret af lysspalterne omkring gardinet? Med Stilas patenterede LightBlock-system får du en enestående mulighed for at mørklægge dit rum med hele 99% og fjerne lysspalterne i vindueskarmen.

LightBlock system fra Stila fremstilles på en teknisk tegning.

LightBlock ® er udviklet til anvendelse sammen med Dupli gardiner. I det unikke system laves der en slids inden i Dupli gardinet, hvori en skjult skinne forhindrer lysspalter i vindueskarmen. Selve Dupli gardinet er beklædt indvendig med en særlig folie, som gør gardinet særligt mørklæggende, hvorved 99% mørklægning opnås, når Dupli gardinet er trukket helt ned.

 

Fra stue til hjemmebiograf

LightBlock ® er ikke kun en nyttig løsning til soveværelset. Er man film-elsker, og vil man gerne have muligheden for at mørklægge stuen helt – ligesom i biografen – er denne form for mørklægning en fantastisk løsning. I kombination med et Dag & Nat Dupli gardin kan man endda få det bedste fra begge verdener, når et lystransmitterende og et mørklæggende gardin kombineres til et valg mellem 99% mørklægning eller blødt lysindfald. Så er der kun tilbage at lave rigeligt med popcorn.

LightBlock ® er patenteret og registreret som varemærke med ref: BA 2012 00142

 

Mørket er vigtigt for dit helbred

Vidste du, at flere studier har påvist, at det ikke alene er bedst at sove i mørke, men faktisk kan være direkte sundhedsskadeligt at sove i et lyst lokale? Mørket er nemlig med til at styre vores stofskifte, DNA-skade respons, cellecyklus og hormonproduktion, der sikrer vores gode helbred.

LightBlock ®; for din varmeregnings skyld

Dupli gardinerne har en isolerende effekt i dine vinduer. Med sin indvendige thermofolie kan Dupli gardinerne reducere varmetabet fra vinduerne med op til 46%. Dermed gør du både miljøet og din pengepung en tjeneste. Hvor meget varmetabet reduceres med afhænger bl.a. af vinduestype, størrelse og brug.

LÆS MERE OM DUPLI GARDINER

BESTIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE KONSULTATION

Skrevet af Stila Danmark