Blogs, Cases - oktober 11, 2018

I studiet med Chief 1 & Ida

Da vi sammen med Chief 1 skulle idéudvikle på filmen, fik han hurtigt idéen om, at vi skulle forsøge at snyde én af hans up-coming sangere med vores elektriske gardiner.

Idéen til filmen baserede på, at gardinet skulle registrere sangerens pitch (red. renhed af tone) og derefter bevæge sig op eller ned alt efter om sangeren ramte tonen for højt eller lavt. 

Hør Ida’s single “Bedst sammen med dig”

Chief 1, Ricky Martin, & Ida

Sangerinden, der er udvalgt af Chief 1 selv, er danske Ida Lygum Pedersen.

Ida udgav tidligere på året hendes aller første single “Bedst sammen med dig”, der er skrevet og produceret af ingen ringere end Chief 1 og Ricky Martin. 

Skjult eller synligt kamera?

For at være sikker på, at Ida faldt for tricket, besluttede vi ikke at bruge skjult kamera, men i stedet fortælle hende, at hun og Chief 1 var blevet test-personer på et helt nyt innovativt produkt til pitch-styring. Samtidig udgav vi os for at være fra et populært ungdomsmagasin og lavede et komplet interview med Ida.

Da de fleste pranks foregår for skjult kamera, tænker de færreste nok, at de er ved at blive pranket, når de har flere kamera rettet mod sig. Ida falder derfor i med begge ben.

Et gardin, der registrer din stemme

Tanken om et gardin, der registrerer din sangstemme virker måske helt hen i vejret, men faktisk er det ikke langt fra hvad, der allerede i dag er muligt.

Med vores særlige TaHoma® styreboks til elektriske gardiner, får du nemlig mulighed for at betjene dine gardiner via din smartphone, og samtidig tilkoble gardinerne til din foretrukne virtuelle assistent, såsom Google Assistent eller Apple Home.

Læs vores guide til stemme-styrede gardiner

Faktaboks om Ida Lygum Pedersen

Navn: Ida Lygum Pedersen

Alder: 21 år

Karriere: Sangerinde

Label: Universal Music

Seneste single:  “Bedst sammen med dig”, 2018

Ida er snart aktiv med en ny single, der udkommer senere på året.

Skrevet af Stila Danmark