Blogs - november 22, 2017

Gardinnægteren

Tænker du indretning, når du tænker gardiner? Tænker du på gardiner, som noget der kan give dit rum udtryk og karaktér?

Det tænker gardinnægteren Andreas i hvert fald ikke. Han kan absolut ikke se, hvad han skal bruge et gardin til andet end at lukke det sollys ude, som han elsker. Han er hårdt ramt af gardinfornægtning, men møder så ‘gardinkongen’, Henrik, som vil forsøge at omvende ham.

At skulle vælge gardiner til én, der hader gardiner, er ikke en nem opgave. Jeg var ikke sikker på, at det overhovedet ville lykkes” – fortæller Henrik.

Den sidste prioritet

Gardiner er ofte det sidste, vi tænker på, når vi vil indrette vores hjem. Mens vi lægger blod, sved og tårer i valg af møbler, lamper og billeder, bliver gardiner og persienner nærmest et nødvendigt onde for at lukke lys og omverden ude. Men lys og gardiner er ikke hinandens modsætninger. Det ved Henrik, men det ved Andreas ikke.

Den skeptiske gardinnægter bliver dog til sin egen overraskelse glad for sit nye “stribede gardin”, da han ser Duo Rollerens dobbeltlagseffekt og øjner muligheden for selv at være dirigent for sollyset.

Gardinnægteren Andreas bruger sit helt nye Duo Roller mens han ligger i sofaen.

Andreas ville jo gerne have lys ind i stuen. Derfor blev valget Duo Roller gardinet som ikke lukker lyset ude, men som bruger det på en anderledes og spændende måde.” – argumenterer Henrik, da vi spørger ham, hvorfor han valgte en Duo Roller til Andreas og tilføjer: “Det er bl.a. dét, gode gardiner kan; skabe sammenhæng og komplementere rummets stil.” 

Spørg Henrik efter gratis gardinråd

Send os et billede af dét eller de vinduer, som mangler gardiner hjemme hos dig og få et gratis og uforpligtende råd fra gardinsælgeren Henrik.

Spørg Henrik til råds

Gardinsælgeren Henrik er klar til at give dig råd til dine vinduer.

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Skrevet af Stila Danmark