Blogs - oktober 11, 2018

Din indkøbsliste et smart hjem

Markedet for smart home løsninger til hjemmet er både stort og svært at navigere, men vi vil gerne hjælpe dig med at navigere mellem de løsninger der måske ikke helt er pengene værd og dem der faktisk er helt geniale.

Sideløbende med vores egne smarte løsninger – gardiner med app-styring – findes en række løsninger, som topper smart home listen hos os.

Læs listen igennem og få inspiration til 9 smarte løsninger!

© Google

En virtuel assistent

Hvorfor? En virtuel assistent er seneste skrig inden for smart home løsninger. Den lille højtaler med mikrofon gør det muligt for dig, at bede den virtuelle assistent løse opgaver dig, styre tilknyttede produkter og svare på simple spørgsmål.

Vores favorit: Google Home Assistent // Priser fra 352,-

© Sonos

Integreret lyd


Hvorfor? Et integreret lydsystem giver dig mulighed for at tilpasse musikken i individuelle dele af dit hjem. Vil du spille festlig ABBA i køkkenet, Barry White i soveværelset og bløde underlæg på badeværelset samtidig og fra én enhed? Dette er muligt med et integreret lydsystem.

Vores favorit: Sonos Home Sound System // Priser fra 1.699,-

© Danalock

Intelligente låse

Hvorfor?   Nu er slut med at glemme om man har låst hoveddøren eller ej. Med intelligente låse kan du låse hjemmet op og i direkte fra din smartphone. Så er det slut med at glemme nøglen.

Vores favorit: Danalock V3 // Priser fra 1.349,-

© Somfy One

Sikkerhedskamera

Hvorfor?   Alarmsystemer er ofte omfattende og dyre installationer, men på det seneste er små all-in-one sikkerheds-kameraer kommet på markedet. De små systemer har indbygget sensor, sirene og kamera, som alle kan styres fra din smartphone.

Vores favorit: Somfy One // Priser fra 1.649,-

© Danfoss

Digitale termostater

Hvorfor?  Hvem vil ikke gerne spare på varmeudgifterne og samtidig tilføje et smart element til sin bolig? Med digitale termostater kan du planlægge din dag og uge og angive, hvornår der skal tændes og slukkes for varmen, så du undgår at bruge varme, når du ikke er hjemme

Vores favorit: Danfoss Eco 2 // Priser fra 270,-

© Philips

Fleksibel belysning

Hvorfor? Lys er måske den mest oversete smart home løsning til hjemmet, men det er en skam! Med fleksibel ambiance belysning kan man skabe fantastiske farvespil, som giver dybde og personlighed til hjemmet.

Vores favorit: Philips Hue Play // Priser fra 449,-

© iRobot

Robot støvsuger

Hvorfor? Navnet siger meget om produktet i dette tilfælde. Med en smart robot støvsuger kan du både starte støvsugninger efter en tidsplan eller starte den direkte i din app.

Vores favorit: iRobot Roomba 695 // Priser fra 2.999,-

© Somfy

Smarte stikkontakter

Hvorfor? Smarte stikkontakter er muligheden for at gøre alle dine gamle usmarte produkter smarte! Kontakten, som placeres mellem stikkontakten og stikket til dit produkt, giver dig mulighed for at tænde og slukke for strømmen via app.

Vores favorit: Somfy F-Wave // Priser fra 449,-

© Stila Danmark

Elektriske gardiner

Hvorfor? Tiden for snorbetjening og fjedertræk er slut! Med elektriske gardiner kan du betjene dine gardiner med enten fjernbetjening, din smartphone eller ved hjælp af stemmen.

Vores favorit: Elektriske Stila Rullegardiner// Priser fra 1.312,-

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Bestil et gratis inspirationsmagasin fra Stila
Skrevet af Stila Danmark