Blogs - januar 2, 2019

Årets farve 2019 er afsløret - se den i 4 forskellige hjem!

….og årets farve 2019 er, Living Coral! Hvert år udvælger den verdens-omspændende farvevirksomhed, Pantone, årets farve på baggrund af det kommende års trends indenfor bl.a. mode og bolig.

Om årets farve skriver Pantone, at “[Living Coral] er en animerende og livsbekræftende koral farve med gyldne undertoner, der giver nyt liv og energi”.

Her er 4 eksempler på hvordan vi allerede har brugt årets farve i indretningen af 4 forskellige hjem.

1. Det kreative arbejdsværelse

Med en køling hvid baggrund kan du lægge bunden for et farverigt interiør, uden at det vil opleves rodet. De lyse flader i vægge og møbler lader i dette tilfælde den flotte koralfarve trænge igennem, mens diskrete taupe toner underbygger farven.

Stila produkt: Alupersienne // dessin 55608

2. Prinsessen i kvisten

Et værelse i kvisten er med skrå vægge og udsigt over byens tage det perfekte børne- eller soveværelse. Her bruger vi den flotte koralfarve til at forstærke udtrykket af liv og energi i indretningen.

Stila produkt: Rullegardin // dessin 70200

3. Stuen i pastel

Her er et fantastisk eksempel på hvordan gardinerne ikke kun bruges til at lukke sollyset ude, men også som et aktiv i indretningen. Når solen rammer vinduerne forstærkes farven i de koralfarvede rullegardiner, som lyser op i det høje rum.

Stila produkt: Rullegardin // dessin 70114

4. I flamingoens tegn

Sidst men ikke mindst er børneværelset med de koralle flamingoer. I samspil med den pastelgrønne farve skabes der et roligt og duset miljø, som giver ro for øjet og skjuler rod.

Stila produkt: Rullegardin // dessin 70231

Vidste du i øvrigt, at flamingoerne får deres farve fra rejerne, de spiser? Derfor kan vores flamingogardiner udstyres med bundlister med rejemotiver.

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Bestil et gratis inspirationsmagasin fra Stila
Skrevet af Stila Danmark