Blogs - maj 28, 2019

5 tips til at skabe en glamourøs stue!

Stuen er opholdsstedet for familie, gæster og fester. Det er her, de fleste tilbringer aftenens stille timer på sofaen, eller smagfulde øjeblikke ved middagsbordet. Derfor er det vigtigt at stuen er behagelig og indbydende at træde ind i – og give sig hen i.

Her får du 5 simple råd til at give din stue en make-over, med et glamourøs twist!

1. Bløde tekstiler i velour

Et af stuens vigtigste egenskaber er god komfort. Velour har længe fulgt tidens trends og kan med sit fløjlsagtige og let skinnende udtryk, være med til at gøre stuen pæn og nydelig. Selv de mindste detaljer i velour, kan være pifte stuen gevaldigt op. Små puder, en puf eller sofa i velour skriger moderigtig komfort.

2. Mal i intense farver

Dybe farver skaber blikfang og bryder med et enkelt og lyst, nordisk design. Farver som kongeblå, okkergul, flaskegrøn og bordeauxrød er kommet for at blive! Du kan eksperimentere med at male den ene væg i en intens farve, for at gøre stuen karakteristisk og dermed følge din indretning helt til dørs.

3. Epoxy-gulve

De blanke, polerede epoxy-gulve kan ganske enkelt gøre alverden til forskel. Alt efter stil og smag, kan de vælges i elegante farver, og med mere eller mindre skinnende effekt. Du drager flere fordele ved at indrette med epoxy-gulv, idet de er utroligt nemme at rengøre, og så har gulvene en meget lang holdbarhed.

4. Guld detaljer

Det siger lidt sig selv; små detaljer i guldmaterialer kan bogstaveligt talt få stuen til at skinne. Fine vaser, skåle eller billederammer i guld kan gøre underværker, hvis du er ude efter et eksklusivt interiør. Når der dekoreres med guld, kan selv de mindste detaljer gøre en forskel.

5. Slanke lameller

Med lamelgardiner får du det sidste – og bestemt ikke mindste – finish på en glamourøs indretning. De slanke linjer i lamelgardinet, bringer lethed og elegance ind i din stue. Vores lamelgardiner fås i flere stoffer, farver og gennemsigtigheder – og så er det ovenikøbet vores hidtil mest bæredygtige kollektion!

Læs mere om vores nye lamelgardiner

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Skrevet af Stila Danmark