Blogs - maj 28, 2019

5 tips til at skabe en glamourøs stue!

Stuen er opholdsstedet for familie, gæster og fester. Det er her, de fleste tilbringer aftenens stille timer på sofaen, eller smagfulde øjeblikke ved middagsbordet. Derfor er det vigtigt at stuen er behagelig og indbydende at træde ind i – og give sig hen i.

Her får du 5 simple råd til at give din stue en make-over, med et glamourøs twist!

Lamelgardiner fra Stila i stue er med til at skabe et glamourøst udtryk sammen med bløde tekstiler i velour

1. Bløde tekstiler i velour

Et af stuens vigtigste egenskaber er god komfort. Velour har længe fulgt tidens trends og kan med sit fløjlsagtige og let skinnende udtryk, være med til at gøre stuen pæn og nydelig. Selv de mindste detaljer i velour, kan være pifte stuen gevaldigt op. Små puder, en puf eller sofa i velour skriger moderigtig komfort.

Stue malet med grønne vægge samt grå sofaer hvor der males med intense farver i moderne dansk hjem med mørke lamelgardiner fra Stila

2. Mal i intense farver

Dybe farver skaber blikfang og bryder med et enkelt og lyst, nordisk design. Her er det farver som kongeblå, okkergul, flaskegrøn og bordeauxrød som er kommet for at blive! Du kan eksperimentere med at male den ene væg i en intens farve, for at gøre stuen karakteristisk og dermed følge din indretning helt til dørs.

Lys skandinavisk stue i minimalistisk design med grå sofa og hvide vægge sammen med beige lamelgardiner fra Stila

3. Epoxy-gulve

De blanke, polerede epoxy-gulve kan ganske enkelt gøre alverden til forskel. Alt efter stil og smag, kan de vælges i elegante farver, og med mere eller mindre skinnende effekt. Du drager flere fordele ved at indrette med epoxy-gulv, idet de er utroligt nemme at rengøre, og så har gulvene en meget lang holdbarhed.

Har du mod på det, kan du selv få inspiration til hvordan du selv kan male med epoxy-maling.

Guld vase på et guld bord med okkergule lamelgardiner fra Stila i baggrunden følger tiden trends

4. Guld detaljer

Det siger lidt sig selv; små detaljer i guldmaterialer kan bogstaveligt talt få stuen til at skinne. Fine vaser, skåle eller billederammer i guld kan gøre underværker, hvis du er ude efter et glamourøst interiør til stuen. Når der dekoreres med guld, kan selv de mindste detaljer gøre en forskel.

Stue med højt til loftet i moderne hjem med lange lamelgardiner fra Stila samt en blå velour sofa og bløde pastel farver giver en glamourøs stue

5. Slanke lameller

Med lamelgardiner får du det sidste – og bestemt ikke mindste – finish på en glamourøs indretning af din stue. De slanke linjer i lamelgardinet, bringer lethed og elegance ind i din stue. Vores lamelgardiner fås i flere stoffer, farver og gennemsigtigheder – og så er det ovenikøbet vores hidtil mest bæredygtige kollektion!

Læs mere om vores nye lamelgardiner

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Skrevet af Stila Danmark