Blogs - januar 23, 2018

5 boliginvesteringer, der nemt tjener sig hjem igen.

Boligforbedring er den mest direkte måde at forøge værdien for ens bolig. Hvad end man skal sælge eller blot vil leve bekvemt, ønsker vi alle, at vores boliginvesteringer skal holde deres værdi og i sidste ende tjene sig selv hjem. I mange tilfælde kan boligforbederinger faktisk ende med at være en god forretning, samtidig med at de kan give en masse glæde i hverdagen.

Her har vi samlet 5 gode boliginvesteringer, som forbedrer dit hjem og har gode chancer for at tjene sig selv hjem i sidste ende.

Boligforbedring af badeværelset. Smukt hvidt badekar står på renoveret badeværelse i skandinavisk hjem.

1. Renoveret badeværelse

Hvad end det er nye klinker, en tur med malerpenslen eller noget helt tredje, er forbedringer på badeværelset ofte en sikker investering. Badeværelset er nemlig et af de rum, som er meget vigtige for en køber. At renovere badeværelse behøver ikke være svært, og små ændringer såsom et nyt toilet eller et lækkert bad kan gøre en stor forskel.

Find inspiration til dit badeværelse.

Boliginvesteringer til køkkenet. Sort køkken i lyst rum med skandinavisk stil. Køkkenet har smudsafvisende Dupli gardiner fra Stila.

2. Nyt køkken

Ifølge boligsiden.dk er køkkenet det vigtigste rum i et boligsalg. Køkkenet er ofte en af de lidt dyrere investeringer, men kan også vise sig at være utroligt værdiforøgende. Køkkenet er et rum, som ofte udsættes for megen slid, så hvis det fremstår nyt og pænt, vil det virkelig kunne rykke ved en købers interesse.

Find inspiration til dit køkken

Boliginvesteringer til terrassen. Stila markise i hvid hænger på dansk terrasse på en dansk sommerdag.

3. Altan eller terrasse

I ethvert boligopslag er ordet ‘terrasse’ eller ‘altan’ noget, der virkelig kan sætte skub i interessen. Muligheden for at kunne gå ud på terrassen eller altanen er noget som en potentiel køber vil se som en kæmpe værdi. En markise eller parasol med terrassevarmer kan forlænge ude-sæsonen og gøre det muligt at nyde terrassen eller altanen endnu længere. Tilkøb til din terrasse eller altan er en boliginvestering, som stort set altid er pengene værd.

Nærbillede af nyslebet trægulv med lamelgardiner hængende i baggrunden.

4. Afslibning af trægulve

Gamle grimme trægulve kan ødelægge hele opfattelsen af boligen. Ikke kun fordi slidte gulve er svære at abstrahere fra, men også fordi det er noget en ny køber ikke gider at bøvle med. Et nyslebet trægulv kan til gengæld gøre en stor forskel for dit hjem. Det ser godt ud og føles lækkert at gå på. Det er noget man kan glæde sig over hver dag, og i den grad også noget der vil bidrage til en købers helhedsindtryk.

Dupli gardiner fra Stila hænger i mørkt køkken med flotte skandinaviske udtryk.

5. Skræddersyede gardiner

En boliginvestering som de fleste glemmer, når der tænkes boligfornyelse, er gardinerne. Går du og overvejer nye gardiner, bør du helt sikkert prioritere en skræddersyet løsning. På den måde kan du få gardiner, der passer nøjagtigt til din bolig og dine vinduer. Foruden at være praktiske bidrager dine nye gardiner i høj grad til dit æstetikken i dit hjem. Netop fordi gardinerne er tilpasset vinduerne kan de medsælges ved et boligsalg, og i de fleste tilfælde tjene sig hjem igen.

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Få tilsendt online magasin

Bestil et gratis inspirationsmagasin fra Stila
Skrevet af Stila Danmark