15-01-2020

5 årsager til, at du IKKE skal have gardiner!

Går du og overvejer om du skal have nye gardiner? Bare rolig, vi har vi alle argumenterne til hvorfor du IKKE skal have gardiner.

Det går imod årsagen til, at vi har vinduer

Vinduer er til for, at vi kan lukke lys ind, og så laver man et eller andet for at skærme lyset ude. Lys er i virkeligheden det vi allerhelst vil have i en lejlighed. Det er altid en lys lejlighed folk leder efter

Det er et statement ikke at have gardiner

Det er en sådan typisk dansk ting at have gardiner. Det er sådan noget borgerligt pynteværk vores forældre gik op i. Det er faktisk lidt af et statement ikke at have gardiner.

Elektriske gardiner er dovent

Der er noget dovent over elektriske gardiner. Dine venner ville have en fest, hvis de vidste at du sad og skruede op og ned for dine gardiner med din fjernbetjening.

Gardiner er kun til kontorer

Er gardiner i virkeligheden ikke kun noget man har på kontorer? Hvide gardiner er slemme nok, men beige og grå er endnu værre.

Gardiner er ikke pæne

Alle gardiner er kedelige og ikke særlig pæne. Det er bestemt ikke noget man skal lægge mærke til i et rum. De skal faktisk hellere gemmes væk.

 
 

7 grunde til, at du måske alligevel skal have gardiner

Okay… Vi er nok ikke helt enige. Faktisk er vi lidt nogle gardintosser. Vi er nemlig usædvanligt dedikerede til at skabe gardiner, der passer til ethvert behov – og enhver smag.

Her er nogle af vores gode argumenter for hvorfor du alligevel bør finde nogle gardiner.

Du sover bedre og længere i et mørkt rum

Forskning peger på, at du sover langt bedre i mørke. Men det er ikke alt. Mørke er nemlig med til at styre vores stofskifte, DNA-skade respons, cellecyklus og hormonproduktion, og derved sikre vores gode helbred.

Med vores LightBlock® gardiner kan vi lave 99% mørklægning

Du får privatlivet tilbage

Måske tænker du, at der kun findes to slags gardinstoffer – dem der mørklægger og dem der ikke gør. I virkeligheden findes der masser af muligheder for at bevare lysindfaldet, mens man skærmer af for blændende sol og indkig – og i mange tilfælde samtidig bevarer muligheden for udkig. De rigtige gardiner er ikke altid dem, der fjerner mest lys.

Du reducerer varmetab og sparer på varmeregningen

I en gennemsnitlige dansk bygning forsvinder op mod 48% af varmen ud gennem vinduerne. Med de rigtige gardiner kan du reducere dette tal drastisk og dermed opnå en væsentlig besparelse på din totale varmeregning.

Opnå 30% energibesparelse med nye Dupli gardiner

Du reflekterer solens stråler og undgår overophedning

Hvor et almindeligt gardin absorberer meget af solens varme og derved ufrivilligt opvarmer rummet, reflekterer de unikke varmereflekterende gardiner op til 84% af solens stråler.

Nedkøl din bolig med varmereflekterende rullegardiner

Dine møbler holder længere

Træt af falmede møbler, gulvtæpper, og trægulve? Solens stråler bleger selv de mest hårdføre materialer over tid. Heldigvis kan det undgås med den simple tilføjelse af nogle gode gardiner.

Du kan gøre dem til en del af dit smarthome

Omend nogle synes, at det er en smule nørdet (eller dovent!), så er der altså mange, der vælger at app-styre deres nye gardiner. Måske fordi det giver dig mulighed for at stemmestyre gardinerne via Google Assistant og Amazon Alexa.

Der findes faktisk flotte gardiner, og vi har mange af dem!

Selv Andreas måtte indrømme, at han alligevel blev meget glad for sine nye gardiner – og det skal du nok også blive. Vi hjælper dig nemlig gerne med at finde de helt rigtige gardiner.

Du kan få uforpligtende opmåling og vejledning til nye Stila-gardiner – helt gratis.

NÆSTE ARTIKEL

Undgå 12 klassiske fejl i boligindretning

Du behøver ikke at løbe ud og købe designer møbler for formuer for at få en lækker boligindretning – tværtimod. Designermøbler garderer dig nemlig ikke mod at begå disse 12 klassiske fejl i din boligindretning.