Blogs - januar 4, 2018

4 populære trends i boligindretning 2018

Vi forsker kontinuerligt i boligindretning, så vi hvert år kan udpege de trends, der kommer til at definere vores hjem. Her er årets farver og trends i boligindretning 2018.

 

Årets pudder farver i boligindretning 2018 vist sammen med stila plisségardiner.

 

1. Pudderfarver er “in”

Én af 2018’s største trends indenfor boligindretningen bliver brugen af pudderfarver – ofte i kombination med forskellige toner af hvid. Farvepaletten er med til at skabe en oase af fred, der gør dit hjem til et pænt, let og afslappende sted at være. Pudderfarverne, der inkluderer nuancer af taupe, rød, lilla, blå og grøn, passer perfekt til dig, der ønsker at skabe en enkel og lys indretning.

Når det kommer til vinduerne, ser vi at det bliver populært at kombinere de pudderfarvede indretningsgenstande med hvide eller lyse gardiner i en let gennemsigtighed, der lukker blot en smule sart lys igennem.

Se eksempelvis vores hvide plisségardiner, rullegardiner eller Dupli gardiner.

 

Årets trends i boligindretning vist med bl.a. Stilas sorte plisségardiner og mørke træpersienner.

 

2. Sort & eksklusivt

Sort er langt fra dystert og kedeligt! Det lærte vi i 2017, hvor farven for alvor fik indtog i de danske hjem, og i 2018 forsætter trenden altså. Farven er dog ikke beregnet til at stå alene. Sort er nemlig en baggrundsfarve, der sætter udgangspunktet for indretningen. Står den alene bliver den ofte meget dyster, men bruges den som baggrund for eksempelvis rige metaller og tunge tekstiler får den sorte baggrund kontrastfarverne til at stå frem.

Kombinér derfor sorte vægge eller interiør med eksempelvis rige metaller og tekstiler som velour eller fløjl.

Se eksempelvis vores alupersienner med op til 70 mm brede lameller.

 

 

Flotte og naturlige træsorter og tekstiler udnævnt som årets farver i boligindretning 2018.

 

3. Naturpaletten fortsætter

Arbejder du på at få bragt naturen ind i dit hjem, så forsæt endelig! Naturpaletten forsætter som trend i 2018 – dette år med et lille twist. Hvor natur-trenden sidste år handlede mest om at få skabt det, der minder om sit eget hjemmegartneri i stuen, handler naturtrenden i 2018 lige så meget om at bringe ærlige materialer ind i hjemmet.

Bæredygtighed er nøgleordet. Med jordfarver, planter, bæredygtige træsorter og tekstil kan du gøre din indretning både smuk og bæredygtig.

Vi har både træpersienner i bæredygtigt træ og rullegardiner produceret udelukkende af genanvendte plastikflasker.

 

Årets farve fra Pantone "Ultra Violet" vist sammen med Stilas plissé, rullegardiner og persienner 2018.

 

4. Brug årets farve 2018

I år ser vi en usædvanlig trend. En trend hvor (næsten) alle farvekombinationer er tilladt. Allerede i 2016-2017 så vi hvordan den dybe farvepalette blev mere og mere populær og i år kommer den altså frem i et virvar af kombinationer med stærke farve i højsædet.

Årets farve, der hvert år bliver udnævnt af den ikoniske farvevirksomhed Pantone, er i år den såkaldte “Ultra Violet”. En stærk lilla farve, der ligesom den skarpe grønne farve er hyper moderne lige nu.

Find årets farve i både vores kollektioner af rullegardiner, plisségardiner og alupersienner.

 

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om årets trends og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.Bestil et gratis inspirationsmagasin fra Stila

Skrevet af Stila Danmark