Blogs - april 29, 2019

3 grunde til at plisségardinet er et forårs-must

Dagene bliver længere, solen titter og temperaturerne hitter. Trænger din indretning til et opfriskende forårspust? Her finder du inspiration til hvordan du forbereder din indretning på de lysere, lunefulde dage. Med andre ord: Foråret er her!

I gardinverdenen anser vi plisségardinet for sæsonens forårsbebuder. Stoffets zigzagger er enkle og de afgiver et let og blødt lysindfald, når forårets solstråler rammer dine vinduer. Lad dig inspirere af tre lunefulde grunde til at plisségardinet, er det bedste bud på opfriskende forårsindretning.

1: Farv dig glad!

Alle farver påvirker vores humør og velvære. De lyse farver skaber energi og virker opløftende, hvorimod mørke farver kan skabe ro og afslapning. Med plisségardinet har du mulighed for at vælge et hav af farvekombinationer og mønstre, som kan præge netop dit humør. Er du i tvivl om den helt rigtige farve? Vælg et af vores dristige dip-dye plisségardiner, med to forskellige farvekombinationer i én!

2: Personlige pasteller

Lad din indretningsstil blomstre, i takt med foråret. Personliggør din indretning med friske, farverige pastelfarvede gardiner. Elementer af sarte pasteller skaber dels en opløftende, men også en rolig og behagelig stemning. Tøv ikke med at kombinere de sarte pastelfarver med hinanden, eller sammensæt dem med sarte, tørre blomster.

3: Mangfoldige muligheder

Plisségardinet fås ikke blot i et vælg af farver og farvekombinationer – det rummer også andre funktioner. Der er flere forskellige betjeningsmuligheder at vælge imellem, som enten er et diskret tilbehør i vinduet eller med klassiske træksnore. Med plisségardinet har du muligheden for at være first-mover – tilføj elektriske gardiner til samlingen og betjen dine plisségardiner med en fjernbetjening eller via app-styring.

Nyd forårssolen med plissé og lad mørklægningsgardinerne går i vejret med ét brag!

Faktaboks om plisségardiner

  • Altid skræddersyede
  • Ultra fleksibel betjening
  • Passer til enhver vinduesform
  • Kollektion med farver og mønstre

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Skrevet af Stila Danmark