Artikler - juli 4, 2019

Smudsafvisende & anti-bakterielle gardiner

Smudsafvisende & anti-bakterielle gardiner | Familielivet fylder manges hverdag med glæde, kreativitet og hygge, men med store armbevægelser og samvær kommer ofte også masser af rod, snavs og bakterier. For at skabe mere tid til familielivet har vi derfor brug for, at hverdagens pligter forløber så hurtigt og nemt som muligt.

Med smudsafvisende gardiner skal du aldrig bekymre dig om fedtede fingre og nysgerrige sjæle, mens en anti-bakteriel overflade holder dine gardiner fri af snotnæse-bakterier, svamp og mug.

Smudsafvisende rullegardiner koster fra vejl. 953 kr. (80×100 cm)

Smudsafvisende gardiner

I vores kollektioner med gardiner af tekstiler – herunder rullegardiner, lamelgardiner og plisségardiner – findes dessiner med en særligt smudsafvisende overflade.

Alle vores gardiner er produceret af slidstærke og naturligt hårdføre materialer, men nogle stoffer er ydermere blevet lavet med en speciel smudsafvisende behandling. Denne behandling skaber en overflade, der hverken suger væske eller tager farve, og som har meget lav friktion.

Skulle uheldet derfor være ude, kan disse dessiner tørres af med en fugtig klud – helt let og effektivt. Skulle uheldet derfor være ude, kan disse dessiner tørres af med en fugtig klud – helt let og effektivt.

FORTÆL MIG MERE OM SMUDSAFVISNING

BESTIL EN GRATIS GARDIN KONSULTATION

Anti-bakterielle lamelgardiner koster fra vejl. 1.647 kr. (100×100 cm)

Anti-bakterielle gardiner

Foruden en smudsafvisende behandling, findes der ligeledes gardiner i vores kollektioner med anti-bakterielle kvaliteter.

Den anti-bakterielle teknologi, MicroBan®, er en behandling, der forhindrer bakterier i at danne kolonier og vokse på gardinet. Gardiner med anti-bakteriel teknologi er således med til at rense luften i lokalet, da bakterier, som kommer i kontakt med gardinet, nedkæmpes og dør. Hvem vil ikke gerne have denne kvalitet i køkkenet?

MicroBan® bekæmper og dræber 99% af skadelige bakterier, herunder skimmelsvamp, E.coli, salmonella cholorasuis, samt MRSA (hule stafylokokker). Herudover hæmmer det væksten af bakterier med op til 250% og eliminerer luftgener.

FORTÆL MIG MERE OM ANTI-BAKTERIELLE GARDINER

BESTIL EN GRATIS GARDIN KONSULTATION

Besøg din Stila-forhandler og find de helt rigtige gardiner til dit vindue.

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Skrevet af Stila Danmark