Artikler - juni 14, 2019

LightBlock®; markedets stærkeste mørklægning

LightBlock ® | Er dit mørklægingsgardin ikke helt godt nok, eller er du forstyrret af lysspalterne omkring gardinet? Med Stilas patenterede LightBlock-system får du en enestående mulighed for at mørklægge dit rum og fjerne lysspalterne i vindueskarmen.

LightBlock ® er udviklet til anvendelse sammen med Dupli gardiner. I det unikke system laves der en slids inden i Dupli gardinet, hvori en skjult skinne forhindrer lysspalter i vindueskarmen.

Selve Dupli gardinet er beklædt indvendig med en særlig folie, som gør gardinet særligt mørklæggende, hvorved den stærke mørklægning opnås, når Dupli gardinet er trukket helt ned.

Stila LightBlock system til total mørklægning af soveværelset

Fra stue til hjemmebiograf

LightBlock ® er ikke kun en nyttig løsning til soveværelset. Er man film-elsker, og vil man gerne have muligheden for at mørklægge stuen helt – ligesom i biografen – er denne form for mørklægning en fantastisk løsning.

I kombination med et Dag & Nat Dupli gardin kan man endda få det bedste fra begge verdener, når et lystransmitterende og et mørklæggende gardin kombineres til et valg mellem mørklægning eller blødt lysindfald. Så er der kun tilbage at lave rigeligt med popcorn.

LightBlock ® er patenteret og registreret som varemærke med ref: BA 2012 00142

Stila 99% mørklægningsgardiner til børneværelse LightBlock

Mørket er vigtigt for dit helbred

Vidste du, at flere studier har påvist, at det ikke alene er bedst at sove i mørke, men faktisk kan være direkte sundhedsskadeligt at sove i et lyst lokale? Mørket er nemlig med til at styre vores stofskifte, DNA-skade respons, cellecyklus og hormonproduktion, der sikrer vores gode helbred.

LightBlock ®; for din varmeregnings skyld

Dupli gardinerne har en isolerende effekt i dine vinduer. Med sin indvendige thermofolie kan Dupli gardinerne reducere varmetabet fra vinduerne med op til 46%. Dermed gør du både miljøet og din pengepung en tjeneste. Hvor meget varmetabet reduceres med afhænger bl.a. af vinduestype, størrelse og brug.

LÆS MERE OM DUPLI GARDINER

LÆS MERE OM MØRKLÆGNINGGARDINER

BESTIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE KONSULTATION

Få tilsendt et gratis magasin med masser af inspiration

Har du lyst til at læse mere om de forskellige typer gardiner og samtidig få masser af inspiration til din bolig? Få tilsendt vores helt nye inspirationsmagasin.

Skrevet af Stila Danmark