Bæredygtige Gardiner

01
100% genanvendt
Råmaterialet til vores bæredygtige gardiner kommer fra plastikflasker, som vi indsamler i naturen.
02
Bæredygtig produktion
Produktionen foregår på højteknologiske fabrikker, der sikrer at en minimal påvirkning af miljøet.
03
Vugge-til-vugge
Når gardinerne engang skal skiftes, kan de omsmeltes uden tab til nyt et helt nyt gardin.

Lamelgardiner såvel som rullegardiner

Også vores lamelgardiner kan du få i samme genanvendte stoffer som vores rullegardiner. Produceret udelukkende af bortkastede plastikflasker, der er indsamlet i naturen.

Se vores lamelgardiner her

Fra polyester til plisségardin

Også i vores plissékollektion finder du stoffer produceret udelukkende af genbrugt plastik. Her produceres gardinerne ikke af bortkastede flasker, men af 100% genanvendt polyester. Herudover kan du med Stilas Dupli gardiner reducere dit varmetab gennem vinduerne med helt op til 46%.

Læs mere om Dupli gardiners isolerende effekt.

98% genanvendt aluminium

Stilas alupersienner er produceret af 98% genanvendt aluminium, hvilket er 92% mindre energikrævende end at udvinde nyt. Ved at omsmelte allerede udvundet aluminium sparer vi naturen for en masse CO2-udledning, mens vi samtidig sparer på planetens ressourcer.

Se vores persienner her

Skal vi hjælpe dig med et bæredygtigt valg?

Bæredygtig bambus

Vores træpersienner er udelukkende produceret af træsorter, der vokser i en bæredygtig hastighed, hvilket udelukker træsorter som fx eg. I stedet indeholder kollektionen bl.a. træpersienner i naturlig og lakeret bambus, som vokser langt hurtigere end andre træsorter.

Se vores træpersienner her

Greenguard

Greenguard® er en sundheds- og miljømærkning, der angiver, at produktet imødekommer meget strenge krav til udledningen af kemikalier i både produktionen og i hjemmet, hvilket gør mærkningen særlig nyttig for bl.a. allergikere. Greenguard® mærkningen findes i flere af Stilas kollektioner.

Læs mere om Greenguard her

Et lille skridt for dig - et stort skridt for naturen

Når du alligevel er i markedet for gardiner, hvorfor så ikke træffe et bæredygtigt valg? I Stilas kollektioner findes der altid et miljørigtigt valg af gardiner - nogle er produceret af genanvendte plastikflasker, mens andre er bæredygtige af natur.

Køb bæredygtige gardiner
Er du interesseret i at købe bæredygtige gardiner fra Stila, kan du bestille et gratis og uforpligtende besøg af én af vores professionelle forhandlere lige her.
Bestil konsulentbesøg